2777
2789
عنوان

مشکلات مسخره ی من🤌🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 72 پست

این که خوبه من شبا گوشیو زود میذارم کنار که فقط خیال پردازی‌کنم😂🥲

میشه واسه رسیدن بهش واسم ی صلوات بفرستی..الهی خدا هرچی میخوای بهت بده❤️ویرایش*7/مهر/۱۴۰۳خداحافظ برای همیشه🖤بازم ویرایش*هی من هنوز زندم و خوشحالم🙂
میگم بیا و ازین فرصت نیک استفاده کن و فیلمنامه بنویس ها؟😁

بخدا اگه مینوشتم لان درآمد داشتم😅😅چ فیلمنامه هایی ک تو ذهنم خاک میخورن

خانم‍ِ اِلِ‍م‍ گفت‍: «تنها راه‍ یاد گرفتن‍؛زندگ‍ی‍ کردنه‍.....»💚☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم این حالتی که میگی 

دقیقابعضیاهم نوشتن طبیعیه که اصلانیست وجزاختلال هاست ومنم دچارشم ازوقتی عاشق یکنفرشدم اینطورشدم و همش توفکراونم وباهاش سناریومیسازم وتوفکرش غرق میشم حتی گاهی لبخندمیزنم و کلاباهاش زندگی میکنم اصلاهم طبیعی نیست چون فراترازیه خیالپردازی هست 

این که خوبه من شبا گوشیو زود میذارم کنار که فقط خیال پردازی‌کنم😂🥲

ولی دقیقا من ی وقتایی دارم فیلم میبینم وسطش قطع میکنم ک یکم فکر و خیال بکنم خودمو بزارم جای نقشه اونیم ک میخوام جای پارتنرم بعد دوباره میزنم میبینم

منم ۲۵ سالمه تا چشم باز میکنم همینم🥺🥺 خسته شدم جرئت ندارم بیکار باشم

از همین میترسم منم ولی همت کن ادم خودش باید خودشو خوب کنه

بخدا اگه مینوشتم لان درآمد داشتم😅😅چ فیلمنامه هایی ک تو ذهنم خاک میخورن

جدی بنویس . امتحان کن ببین قلمت خوبه یا نه. بازیگر هم میتونی شی اگه دوست داری است بده

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

جدی بنویس . امتحان کن ببین قلمت خوبه یا نه. بازیگر هم میتونی شی اگه دوست داری است بده

تست

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

عاشق بازیگری بودم ولی نزاشتن بهش برسم هنوزم عاشقشم قبافه مم بد نبود ولی خب...،بعد الان میگن چرا نمه هات بده چرا هدف نداری نمیدونن من هدفم و رویامو  خیلی وقته خاکش کردم

منم همینم بارمان 

کلامن هرلحظه خیال پردازی یکم ازتنهایی درمیام

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

دقیقابعضیاهم نوشتن طبیعیه که اصلانیست وجزاختلال هاست ومنم دچارشم ازوقتی عاشق یکنفرشدم اینطورشدم و هم ...

منم بعضی وقتا پیش میاد با فردی که پیشم نیست تو ذهنم حرف میزنم یهو حالت چهرم عوض میشه میخندم یا ..

ولی کمه

اا