2777
2789
عنوان

چرا اینجوری میکنن باهامون؟

305 بازدید | 25 پست

من به شخصه دیگه نمیکشم و فکر کنم همه امتحانامو خراب کردم ... این چه وضع امتحان نهایی گرفتنه؟ خودمو میکشم روزوشب بیدار بودم درس میخوندم ولی انگار نه انگار فایدههههه نداره  همه نمره هام پایین و افتضاح شده حتی فکر کنم زبانو ۱۰ هم نشم 

من از درس  زده شدم دلم میخاد بمیرم نمره هامو نبینم !

خسته شدم از این که روز وشب بیدار باشم واسه قبولی و نمره خوب اما هیچی به هیچی .. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها نیستی عزیزم

دخترخاله من گاهی ب فکر خودکشی میفته 

خیلی فشاررر روشه تا صب بیداره درس میخونه وقتی از سرجلسه میاد میشینه گریه میکنه میگ نتونستم خوب امتحانو بدم

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

مفید درس بخون 

مهم مدت زمانی که میزاری نیست 

مهم درک مطلب و اصولی درس خوندن هست 

مثلا بازدهی مغز در طی شب صفره 

مطمعنا مشکل از نحوه درس خوندت هست گلم که بازدهی نداری

و نتیجه اش میشه بی میلی درس و احساس ناکافی بودن و..

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

بله من تازههنمونه سوالاروهم ازبرم

اگر از اول خوندی پس شاید روش درس خوندنت درست نبوده وگرنه حالا زبان امروز که واقعا سخت بود اما شایدم از خودت توقع ۲۰ داری فقط بعد ۱۹ میشی حس شکست داری

نکنه تو خواهر منی😁

اخه چرا  این حرفا رو میزنین؟!!

زمان ما که نهاییا خیلی آسون بود نمی‌دونم الان واقعا سختتره یا شماها سوسول شدین

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اگر از اول خوندی پس شاید روش درس خوندنت درست نبوده وگرنه حالا زبان امروز که واقعا سخت بود اما شایدم ...

نه واقعا سوالای نمونه رو بلد بودم ولی اینا..،،

چک کردم نمره ام ده هم نمیشه فکر کنم

نکنه تو خواهر منی😁 اخه چرا  این حرفا رو میزنین؟!! زمان ما که نهاییا خیلی آسون بود نمی‌دونم ا ...

من ۹سال پیش دیپلم گرفتم اللن هم دارم دیپلم جدید میگیرم اصلا اصلا قابل قیاس نیست