2777
2789

سلام
خوب به به این سایت!
یک سایت میزنم اما چطور ترند بشم؟! خوب اول باید گفت به قوانین جمهوری اسلامی ایران احترام میزارم تا مسئولین خوششون بیاد ولی این جوابگو نیست!
دوم از سایت های خارجی الگو بر میدارم!
سوم هر بحثی اگر مخالف قوانین بود ایراد نداره تا یک مدت طول بشکه بعد برخورد کنم! چرا؟ چون میخوام سایتم ترندتر بشه!
اما مهمترین برگ برنده ای هست که! بازهم مردم ازم حمایت می کنند :) جالب نیست؟!
کاش دوباره برنگشته بودم...چرا هیچ چیز سرجاش نیست!؟
عجب!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچ مشکلی با سایت ندارم محشرهههه فقط فقط از دارک وب خطرناک ترههن(جرعت گفتن رو ندارم اون اکانتم تعلیقه😑🙂💔)

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

یکی فحش میداد برا اینکه تعلیق بشه! بعد نی نی سایت دیر که اومد هیچ، تازه باهاش بحث میکرد! بعد تعلیق ش ...

درسته بنظرم باید حذف اکانت باشه واقعا سایت چیزایی کم داره

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

سایت خیلی چیزا کم داره مثلا هروقت دوس داشتیم خودمون تاپیکارو پاک کنیم از حساب برا همیشه خارج بشیم ا ...

مثلا وقتی پیام میدیم نمیشه پیام پاک کرددددد

درسته بنظرم باید حذف اکانت باشه واقعا سایت چیزایی کم داره

این کارو نمیکن، چون سایتشون از رتبه میفته! وگرنه نمونه اش سایت های آگهی! چرا پلتفرم و سایت های خارجی باید مسدود بشن برا دلایل مسخره بعد این ا نه؟! 

یا عکس میزاریم هروقت خاستیم پاک کنیم ن استرس داشته باشیم ک پاک نشه

دقیقااااا