2777
2789
عنوان

بنظرتون من دختر موفقی ام؟

204 بازدید | 13 پست

۲۴ سال و ۷ ماهمه

وقتی دوم دبیرستان بودم بخاطر یه اشتباه بابام گفت حق نداری مدرسه بری درسم خوب بود مدرسه رو غیرحضوری بزرگسالان رفتم دیپلم اونجا گرفتم همه دوستام بهم فخر میفروختن که ما داریم درس میخونیم تو بیسوادی دیپلمم رو بدون یک درس افتاده گرفتم و چهارم دبیرستان باهمون دوستام رفتم مدرسه و اصلا یکسال هم عقب نیفتادم از بقیه، مثل بقیه کنکور دادم ولی چون اون موقع باورم این بود که فقط با سهمیه میشه چیز خوب اورد واسه کنکور نخوندم مثل بقیه دوستام یکسال پشت کنکور موندم فقط جهت استراحت همین اونا درس خوندن ولی جز ینفرشون که مهندسی پزشکی اورد بقیه رفتن پیام نور منم رفتم پیام نور و درکنارش نمایندگی بیمه گرفتم هم کار میکردم هم درس میخوندم باز اون رفیقم که دولتی بود همش فخر میفروخت من دولتیم و اینا دانشگاه تموم شد اون دوستم چون دولتی بود بعد از یک ماه رفت تو بهداشت با حقوق ۱۰ تومن بدون ازمون و استخدامی و من بعد از ۲ ماه از تموم شدن درسم با اولین آزمون استخدامی اولین مصاحبه، پتروشیمی استخدام شدم با حقوق ۳۰

تنها باگم اینه که توی مسائل عشقی ناموفق بودم همیشه سرکار پسری عاشقم شد بقول خودش ۳ ماه از اشناییمون گذشت خانوادش گفتن مخالف زن شاغلیم اونم گفت من خودمم با کار کردنت مخالفم و رفت

آیا کار کردن عیبه؟از نظر شما من دختر موفقی بودم تو زندگیم یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مانباید خودمون رو با بقیه بسنجیم دختر موفق اونی که از دل تاریکی به نور برسه  موفق باشی 💜

خب واقعا من به نور رسیدم ولی اون پسر با این حرفاش به من این حسو داد که انگار کار کردمم یه انگه

خب واقعا من به نور رسیدم ولی اون پسر با این حرفاش به من این حسو داد که انگار کار کردمم یه انگه

عزیزم تو نباید با نظرات دیگران زندگی کنی

میلیاردها آدم با ملیارد ها نظر متفاوت

اگر اون شخص کارو بد میدونه برای زن.   دلیل نیست ک کار عیب باشه برای زن

مستقل بودن  یه امتیاز مثبته تو زندگیت

قدرش بدون 

دعا کن دختر منم موفق بشه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

خیلی خوبه عالیه 😍 چه دختر موفقی. در هر شرایطی ادامه دادی 

و بگم الان در جایگاهی رسیدی ک پسرای زیادی میخان دختری مثل شما کنارشون باشه

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد