2777
2789

پول همیشه مهمه تو هر رابطه ایی

حتی رابطه دوستانه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این شرایط اقتصادی قطعا خیلی مهمه مثل قدیم نیست دیگه که بشه با کم هم زندگی کرد. هیمن‌جوریش تو سطح متوسط کلی استرس روی آدماست که این استرس توی زندگی مشترک هم تاثیر زیادی می‌ذاره

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

نه نه   چرااا چراااا

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

طبیعتا پول مهمه

اما میزانش و چگونگیش بستگی به شخصیت و تحمل دو طرف داره

من قبل ازدواجم عقیدم این بود طرف مقدار پولی ک الان داره فقط اندازه شروع زندگی باشه کافیه، بقیش برام جربزه‌ش مهم بود

چون همیشه دیدم ک پدرم از صفر تبدیل شد ب مولتی میلیاردر، فقط و فقط با جربزه و تلاش خودش

پس ملاک منم برای همسر همین بود ک جربزه داشته باشه خودشو ب همه چی میرسونه

ک دقیقا هم شوهرم همینجوری انتخاب کردم و الان بینهایت راضیم