2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم؟خواهش میکنم بیاین

364 بازدید | 32 پست

شوهرم دوشنبه رفته جایی و من ۴شنبه آنومالی داشتم،بهش گفتم صبح حرکت کن که تا عصر من آنومالی دارم برگردی،برنگشت،و زنگ میزد ک چی شد منم جواب سربالا بهش میدادم ک اگر برات مهم بود می اومدی

امروز من دیگه بهش نزنگیدم،مادرش بهش زنگیده که کجایی گفته عصر حرکت میکنم میدونم ک عصرش میشد فردا و مادرش گفته همین الان حرکت کن و حرکت کرده.

بنظرتون حق دارم باهاش قهر کنم؟

اره قهرکن

خیلی ناراحت شدم 

دیروز تو سونوگرافی خیلی بهم سخت گذشت 

شما فکر کن من از ساعت ۳:۳۰رفتم سونو تا دکتر بیاد یکبار سونو کرد نصفه شد گفت برو ۲۰دیقه دیگه بیا رفتم دیدم دکتر مسموم شده زیر سرمه خودش تا ۱۰شب من سونوگرافی بودم تا نوبتم بشه تنها بودم خیلی دلم شکسته بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم  دیروز تو سونوگرافی خیلی بهم سخت گذشت  شما فکر کن من از ساعت ۳:۳۰رفتم سو ...

خیلی حق داری.چندماهته؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
چرا ولی خب دوس داشتم شوهرم باشه،دلم شکست وقتی نیومد و به هیچکس رو ننداختم که بیاد پیشم

به مامانت باید میگفتی عزیزم.ولی خب مسئولیت اصلی گردن شوهرته و حق داری.

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
به مامانت باید میگفتی عزیزم.ولی خب مسئولیت اصلی گردن شوهرته و حق داری.

چی بگم

چون خیلی خودمو نگه داشته بودم چشمام اشکی بود پر از بغض بود نمیخواستم مامانم متوجه بشه ناراحتم

عزیزم حالا خودت بهتر میدونی چطوری با زبون نرم با قهر با صحبت با هرچی باید کاری کنی که همسرت تو تمام مراحل بارداری و زایمان و بچه داری اینا کنارت باشه  الان اگه تنها بری دکتر پسفردا تنها باید بچه ات رو ببری دکتر . این وظایف رو بزار به عهده همسرت جوری که بدونه اینا وظیفه اش است به عنوان همسر و پدر

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
عزیزم حالا خودت بهتر میدونی چطوری با زبون نرم با قهر با صحبت با هرچی باید کاری کنی که همسرت تو تمام ...

منم برای همین میخواستم هرجور شده خودشو برسونه

میخواستم بفهمه مسئولیتو که نیومد و من الان نمیدونم وقتی اومد چجوری باهاش رفتار کنم ولی یادم نبود همین امروز زنگ زدم بهش کلی گریه کردم که برات هیچ ارزشی ندارم و این داستانا