2777
2789

میگن یه قرص و پودر برای چاقیه و اشتها میاره که عطاری ها هم میفروشن.

توی همین نی نی سایت نظرای متفاوت زیاد بود بعضیا راضی بودن بعضیا گفتن عوارضش زیاده 

کسی واقعا تجربه داشته خودش؟ 

من یک ماه دیگه هم عمل دارم نمیدونم بخورم یا نه

خیلی خیلی بی اشتها شدم به طوری که این چند روز فقط با کیک و چایی زنده ام، گشنمه اما نمیتونم چیزی بخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی از این چیزا امتحان کردم..بنظرم همشون چرت و پرته اکه میخوای پاقعا وزن اضافه کنی با یه متخصص تغزیه مشورت کن و طبق برنامه و کالری روزانه ای که بهت میده غذا و مکمل بخور...من هر پوردی مصرف میکردم نتیجه خاصی نمیکرفتم تا اینکه رفتم پیش متخصص و کالری شماری کردم و کالری دریافتی روزانم رو به نزدیک 3000 رسوندم و واقعا هم نتیجه گرفتم اما تا حد مررررگ میخوردم😑💔

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

من خوردم ۱۵ کیلو اضاف کردم عالی بود چون اصلشو خریدم

ریزش موی شدید داشتم اونم خوب شد

یکبار از اینترنت سفارش دادم تا نگو فیک بوده تا مرز تشنج رفتم بخدا برای اولین بار تو عمرم سیاهی چشمام رفته بود بالا و میلرزیدم حواست باشه میخری اصلشو بخر 

اسی من خوردم کل سیستم بدنم ریخت به هم تاثیرم داشت ۲۰ روزه ۸ کیلو چاق شدم ولی قطع ک کردم وزنم کم شد ولی شکمم ک بزرگ شده بود همونجوری موند کیسه صفرامم درد گرفت جوری ک ب غلط کردن افتادم گفتم خدایا فقط چیزیم نشه جوری ک نمیتونستم نفس بکشم از شدت درد کلیه هامم درد گرفت ولی بعد چند وقت خوب شد...

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂