2777
2789
عنوان

میشه لطفا عکس بیبی رو ببینید

229 بازدید | 7 پست

بنظرتون امکانش هست که هاله کاذب باشه؟🥺 دو روز مونده به موعدم. علائم خاصی هم ندارم فقط چند روزه درد خفیف دارم که قبل پریودی هم داشتم،  یه هفته به موعدم هم سه روز لک بینی کم قهوه ای داشتم بعد قطع شد و یه روز‌هیچی نبود، باز فرداش(که میشه دیروز ) دو قطره خون قرمز روشن‌ بعد از ادرار دیدم فقط  و دیگه هیچی. یه کم هم رون چپم درد میکنه امروز.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری دیگه  به چی امیدوار باشی؟

نمیدونم🥺

آخه بارداری قبلیم سینه درد داشتم و کلا از روی سینه درد مشکوک شدم به بارداری.(که البته زود سقط شد)

ولی الان سینه درد ندارم و نوکشون حساس نشده.. حس میکنم هر آن ممکنه پریود شم و بازم گند بخوره تو امید و رویاهام😭

نمیدونم🥺 آخه بارداری قبلیم سینه درد داشتم و کلا از روی سینه درد مشکوک شدم به بارداری.(که البته زود ...

ببین زمدگی همیشه همینه ادم از اینده مطمئن نیست که

باید صبر رو به جای هیجانات پیش بگیری تا ارامشت بیشتر بشه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته