2777
2789
عنوان

هلاک اوناییم که وقتی میگیم امتحان سخت بوده میگن معدل ما فلان شد

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 32 پست

مث وقتی که یکی تاپیک میزنه خونه ندارم توان خرید ندارم بعد میان میگن خداروشکر ما که خونمون دویست متره یخچالمونم جا نداشت یکی دیگه هم خریدیم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
حاجی چه سوالا جدید و سخت بود همشون عجیب بودند و غریب ریدینگ ها و رایتینگ ها شو دیدی؟برگام ریخت حقی ...

اینقدر زبانم افتضاح بود و  با روح و روانم بازی کرد که بیخیال شدم نرفتم امتحان بدم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینقدر زبانم افتضاح بود و  با روح و روانم بازی کرد که بیخیال شدم نرفتم امتحان بدم    

من تافلمم گرفته بودم سر نیم نمره پا شدم رفتم 

امسال کمترم میشم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بلاخره یکی پیدا شد حرف دل منو بزنه 

ما چن تا رفیق داریم سالهای قبل همش تجدید شدن الان میگن در حد ۱۹نوشتیم😑

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+

بعد تازه میان میگن ما با معدل 20بهمون تراز 7000داده به تو با معدل 17تراز 2000میده 😂😂😂😂

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
وای آرهههه  طرف اومده میگه شما درس نمیخونین خب میگین سخته من معدل دبیرستانم زیر 18 نبود کی 7 س ...

میگه بچه های الان نازک نارنج شدن ما زمان کرونا با اون استرس امتحان میدادیم نمرم این شد

خو لنتییییییییی منم زمان کرونا امتحان دادم اصلا لول امتحانا زمین تا آسمون فرق میکنه

واقعا؟من یکم زبانم از طریق فیلم سینمایی اینا خوبه امتحانو خوب دادم الان شما با تافل میگی سخت بوده به ...

این شور حسینی بعد امتحان زیست هم بود

منم پارسال ریاضی رو که دادن کلاهمو پرت کردم بالا گفتم ۲۰ نشم ۱۸ میشم آخر ۱۴ شدم

فکر نکنم با دیدن چن تا فیلم بتونی خیلی خوب بدی

البته که انیدوارم بهترینا رو داشته باشی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...