2777
2789

طرف سالهای قبل امتحان داده معدلش 19 و خورده ای شده میگه سخت نیس که من فلان نمره رو گرفتم

حاجییییییی اون موقع تاثیر قطعی نبوده معلومه خیلی لول پایین تری داشتهههههه

منم سال 99 نمره هام حداقل 2-3 نمره از الانا بیشتر بود با اینکه تلاش الانم بیشتره 

با اینکه الان مسلط ترم منابعم قوی تره

اصلا نمونه های سال ۴۰۰ با ۴۰۱ و ۴۰۲ مقایسه کنی انگار اول ارتفاع ی متره ، بعد ۳ متر ، بعد ۳۰ متر

بعضی روزها،انسان فقط خسته است،نه تنهاست،نه غمگین،نه عاشق،فقط خسته است ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااااااا 

شاگرد اول کلاسمون تا امروز همش۲۰میگرفت معدلش هم ۲۰بود الان داره میرینه 

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

موافقم

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

برنده این ژانر فقط مامانم که نمرات سی سال پیششو میزنه تو سر من

تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
اصلا نمونه های سال ۴۰۰ با ۴۰۱ و ۴۰۲ مقایسه کنی انگار اول ارتفاع ی متره ، بعد ۳ متر ، بعد ۳۰ متر

دقیقاااا

حتی سبک و ایده سوالا از پارسال تا امسالم تغییر کرده چه برسه به قبلا

حاجی چه سوالا جدید و سخت بود

همشون عجیب بودند و غریب

ریدینگ ها و رایتینگ ها شو دیدی؟برگام ریخت حقیقتا

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
زبان این کار و باهات کرده مگه نه؟ :) 

زبان ثبت نام کردم 

بعد اینقدر از زبان متنفرم که رغبت نمیکردم از قبل بخونم

دیروزم تا ظهر خوندم دیدم هیچی حالیم نمیشه اعصابم خرابه و گریه میکنم

گفتم به جهنم نمیرم امتحان بدم  

😂😂😂😂😂😂😂

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببخشید  

بابای منم میگه اون موقع ها اینقدر کتابا حجم داشت اینقدر زیاد بود الان همه چی در اختیارتونه ناز میکنین