2777
2789
عنوان

قیافهههه و ظاهر در ازدواجججج

1427 بازدید | 118 پست

من سه ماهه نامزد کردم و نامزدم از لحاظ اخلاق و شخصیت و خانوادش خوبه و شغل و درآمدشم نسبتا خوبه ولی من همیشه اولویتم قیافه بود و البته دوست داشتم طرف شدیدا به دلم بشینه و عاشقش بشم ولی الان بعد از سه ماه طی رفت و امد هایی ک داشتیم خودمو مجبور ساختم که عادت کنم به قیافش. ولی بازم قیافش به دلم نیست و من تو تصوراتم همیشه یه شکل و ظاهر دیگه میپسندیدم. و همین قیافش باعث شده نتونم دوسش داشته باشم و عاشقش باشم  همیشه با بقیه پسرایی که از نظر من خوش چهره و خوشتیپن مقایسش میکنم و دوست داشتم اونجوری بود تا عاشق و شیفتش میشدم.ولی اخلاقش و مهربونیش زیاده و اخلاق و محبتش به دلم سعی کردم بشینه ولییییی قیافشو فقط به زور عادت کردم بهش ولی ب دلم نیست و این قد و شکم و قیافه رو دوس ندارممممم و همه میگن بخاطر قیافه نزن بهم پشیمون میشی ای خداااا ولی من حتی اینستامو حذف کردم و زیاد نمیرم بیرون تا پسرایی یا مردایی ک از نظرم خوشتیپن و نبینم تا مقایسه نکنمممم دارم دیوونه میشممم البته همه هم میگن قیافش متوسطه و زشت نیست و بهم میاید ولی من چون همیشه تیپ و ظاهر برام مهم بوده و یه جور دیگه میپسندیدم و یه تیپ و ظاهر دیگه دوست داشتم خیلی برام سخته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روانشناسا میگن اول باید از نظر ظاهری از یه نفر خوشت بیاد بعد چیزای دیگه رو برسی کنی

ظاهر خیلی مهمه به دلت باشه

من یه خواستگار داشتم شرایطش عالی بود ولی قیافه اش خوب نبود رد کردم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

اولویتت که اشتباهه ولی الان که اولویتت اینه چرا از اول از اولویتت کوتاه اومدی؟ الانم بخاطر قیافه رد کنی چوبشو میخوری اون که قیافش دست خودش نبوده و تا الان مشکلی از سمت شما ندیده همه چیز داره براش عادی پیش میره ولی یهو بهش بگی نمیخوامت بخاطر قیافه ببین چه حالی میشه 

اتفاقا مسئله ی مهمیه 

الان نامزدین لینجوری ای چند وقت دیگه بابد برید زیر یک سقف و نه تنها قیافه بلکه باید چیزای دیگه هم تحمل کنی 

اول راه نه وقت این بنده خدارو بگیر نه خودتو 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

نمیدونم چی بگم ..میگی خانواده ش خوبن کافیه با یه پسری ازدواج کنی خود پارسا پیروزفر باشه مثالشه ..ولی بچه ننه ..خانواده ش دخالت کن محلت نزارن ..خیلی چیزای دیگه ..ولی باز من نظرمو گفتم نه میتونم بگم جدا شو نه میگم حرفت غلطه چون قیافه مهمه تو زندگی اگه وقتی حتی با چشماشم نتونی ارتباط بگیری یعنی ...نمیدونم دیگه 

میشه بپرسم پس چرا از اول به این وصلت تن دادید؟ مگه ظاهرش رو‌ همون روز اول ندیدید؟

سوال منم هست 

چجوری یهو یکاری میکنید که خیلی ناراضی اید 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

عزیزم بفرستش باشگاه

من شوهرم شکم داشت و سرشانه هاش افتاده و زشت بودن یکسال رفت بدنسازی، شکمش تخت شد و بالا تنش چار شونه شد عالی شد کاشت مو هم اگه نیاز داره بره خیلی تاثیر داره

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷