2777
2789

دیروز این تاپیک زده شده و الان تعطیله

من دیروز حالم بد شد به خاطر خاطرات بدی که از زندگی برادرم تو دلم مونده

@southpaw  

نمیدونم چی تصمیم گرفتی 

من خواهرانه ازتون خواهش میکنم نبش قبر نکن

میدونم ته دلت یه چیزی سنگینی میکنه منطقی با خانمت صحبت کن ولی به خاطر دخترت کش نده

زندگی که بعد از اون خیانت یه بچه به دنیا اومده 

تو خاموشی و سکوت ادامه پیدا کرده بزار بره جلو

کاش همون اول بازش میکردی که چیزی تو دلت نمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زندگی دیدم که بعد از مدتها با نبش قبر کردن و باز کردن موضوع داغون شد 

مرده کارتون خواب شد و بچش تو بهزیستی به خاطر خیانت خانمش 

ولی خانمه دوباره ازدواج کرد و بچه دار شد

از دیروز به حدی به هم ریختم که.... 

😔😔😔😔💔

جریان اون خیانته رو خلاصه میگین تا اومدم بخونم ترکیید

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته

دلایل خیانت چیا هستن ؟چی باعث میشه ؟چه زن چه مرد انجام بده ؟من مجرد هیچ تصوری ندارم ولی درکل کار بد اشتباه دیگه اماهمش این ترس رفته تو وجودم اصلا آنقدر شنیدم دیدم کلا بد شده از ازدواج هم میترسم ،کلا همه چی عوض شده

جریان اون خیانته رو خلاصه میگین تا اومدم بخونم ترکیید

به خاطر خیانت خانمش با پسر عموش از شهرشون رفتن و از خانوادش بی خبر بود 

میخاست بعد سالها دوباره موضوع رو باز کنه ببینه خیانت تا چه حد بوده

یه دختر 4 ساله داشتن😔

به خاطر خیانت خانمش با پسر عموش از شهرشون رفتن و از خانوادش بی خبر بود  میخاست بعد سالها دوبار ...

🥺🥺🥺🥺🥺

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته

این اقا رو نمی دونم 

ولی مرد ها همشون زور دارن زن اگر خیانت کنه بدون مهریه درجا طلاقش میدن و ککشون هم نمیگزه  میرن دنبال زن بعدی ب همبن راحتی . ایتقدر ساده نباشین ‌ مردها نامحدودن هر کاری دلشون میخواد می کنن ‌ب یه ورشونه 

برادر ول کن شما که بعد خیانت بچه دارم شدی

حالا به خاطر اون بچه بگذر

گاهی خیلی چیزا خیلی حرفا و خیلی کارا.. سر دلمون میمونه و.... ولی نگفتن و نکردنش بهتره

3 سال برای زندگی برادرم تلاش کردم کمک کردم.... ولی با نبش قبر برادرم به باد رفت 

زنش خیانت کرده بود ولی همون خانم رفت پی زندگیش و بچش و شوهرش نابود شدن😔

مردی رو میشناسم برادر شهید و معتاده کارمند دولت هم هست ‌ سه تا زن طلاق داد ب راحتی بدون اینک مهریه بده . از دو تا زن بچه و زنا رو بدبخت کرد از یکی نداشت ‌ الان چهارمی رو هم گرفته .  معتاده ولی خواهرش اینو فرستاده کمپ ترک کرده بهش رسیده بخاطر اینک زن بگیره  همین ک زنه رو بگیره دوباره شروع می کنه . زنی ک الان گرفتش چهارمی  هم خوش چهرست هم کارمنده.  کلا مرد ها همه چیز ب یه ورشونه همشون  باور کنین ‌ هیچی برای مرد جماعت مهم نیست و نبوده ‌ حتی بچه های خودسون حاضرن ول کنن

مردی رو میشناسم برادر شهید و معتاده کارمند دولت هم هست ‌ سه تا زن طلاق داد ب راحتی بدون اینک مهریه ب ...

ولی این در مورد برادر من مصداق نداشت 

بعد 11 سال نه ازدواج کرده و نه خیالش و داره فقط میگه حقم نبود😔

تازه خانمش مهریه هم گرفت