2777
2789

سلام صبحتون بخیر وشادی 

خانوما شما اگر پریود باشین برین مهمونی بعد نیاز باشه که پدتون رو عوض کنین چیکار میکنین تو سطل زبالشون میندازین؟ زیادم باهاشون راحت نباشین 

عوض نمی کنم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خودت مشما داشته باش بذار توش و رفتنی بندازش دور

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

من همیشه و همیشه با خودم کیسه میبرم پد خودم یا پوشک بچه‌مو میزارم توی اون بعد به همسرم میدم میبره بیرون میندازه تو سطل مکانیزه 

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من همیشه قبل از اینکه برم مهمونی پدم رو عوض میکنم، اگرم یه وقت مهمونی طولانی باشه و نیاز باشه عوض کنم، با خودم کیسه میبرم و تو کیسه میزارم، اخه تو سطل اشغال میزبان بزاری ک خیلی ضایعس، فک کن خانمه خودش پری نیست خب میفهمن مال منه دیگه🥲

تُو دِل و جانِ مَنی  ، بی تُو نَشایَد زیستَن... 💜🌱
میذارم تو کاغذ بعد میبرم میذارم داشبورد ماشین شوخرم

اگر من اینکارو کنم شوهر کلا ماشبنشو عوض میکنه😁چون وسواسیه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛