ضحاااااااااااااااا مدیر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 245 عنوان بیبی چک مثبت 😍 | مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 69 پست بالاخره شد🥹 1403/03/24 | 05:37 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15787 ۱۰ روز از موعدم گذشته چندروز قبل موعدمم لکه بینی داشتم ینی کمرنگه احتمالش بیشتره که منفی باشه؟😥😥 نی نی داری حتما خبرم کن
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 884 بنظرم مثبته ولی دوباره فردا صبح ناشتا بزن خدا کنهامروز هم ناشتا و با ادرار غلیظ زدمممنون بازمم خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15787 خدا کنه امروز هم ناشتا و با ادرار غلیظ زدم ممنون بازمم اشکال نداره کلا خط کمرنگ هم مثبته اگه زیر ده دقیقه باشه و اینکه رنگش بهصورتی کمرنگ بخوره
ضحاااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 245 ۱۰ روز از موعدم گذشته چندروز قبل موعدمم لکه بینی داشتم ینی کمرنگه احتمالش بیشتره که منفی باشه؟😥😥 نمیدونم والا من تجربه اولمه😂ولی یکی اومده بود دکتر گف خیلی هاله کمرنگ انداخته سنو کرد گف ساک بارداری داری
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 884 نی نی داری حتما خبرم کن خدا کنهفردا صبح ایشالا یه بی بی دیگه میزنمنی نی داشتم حتما میگم🥲💓💓💓 خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 884 اشکال نداره کلا خط کمرنگ هم مثبته اگه زیر ده دقیقه باشه و اینکه رنگش بهصورتی کمرنگ بخوره این بنظرت به صورتی میخوره یا خاکستری؟شوهرم میگه خاکستریه😑😑ولی من خودم شک دارمنظر شما چه رنگیه خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
هم_وجود عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 884 نمیدونم والا من تجربه اولمه😂 ولی یکی اومده بود دکتر گف خیلی هاله کمرنگ انداخته سنو کرد گف ساک بارد ... ممنون از پاسخت🌹🌹🌹 خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢
املت98 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 15787 این بنظرت به صورتی میخوره یا خاکستری؟ شوهرم میگه خاکستریه😑😑 ولی من خودم شک دارم نظر شما چه رنگی ... اگه خشک نشده باشه و زیر ده دقیقه افتاده حتما مثبته
ضحاااااااااااااااا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 245 مبارک عزیزم چ شبهایی اقدام داشتین چند بار تقریبا یک شب درمیون روز بعد از اینک پریودیم تموم شد تا 4 روز مونده ب موعدم