2777
2789
عنوان

مادرم خودکشی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 34 پست
هیچکس کنارم نیس کمکم نمیکنه من نمیخوام ازدستش بدم

خب حس و حالتو بهش بگو

و پای حرفش بشین ببین مشکلش چیه که میخواد خود کشی کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دیگه الان فقط مسئول زندگی خودت نیستی  در قبال دخترت هم مسئولی  خیلیاز ماهاداریم تو ...

بله متاسفانه همین مسئولیت داشتنه باعث شده خودمونو گم کنیم و خیلی جاها فراموش کنیم 

فقط به خاطر وجود بچه ادم زندست...

مامان من زنده اس ولی انگارمن دیگ مردم هرروز عصر نیم ساعت میخوابم خسته کوفته بدوبدو خودمو میرسونم خ ...

درکت میکنم 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیانت بابام خیانت خودش تنهایی بیکاری اخلاق بدداداشم نمیدونم فقط میدونم بریده الانم خوب نیس حالش ...

دقیقا مقصر از اول بابات بوده

طفلی مادرت کاش بشه حالش خوب شه و امیدوار

چرا طلاق نمیگیره

اصلا حاضر به بستری نیس بستری توشهر کوچیک بیشتر داغونش میکنه تابهتربشه

چه قرص وچه دوزی مصرف کرده بود

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
دقیقا مقصر از اول بابات بوده طفلی مادرت کاش بشه حالش خوب شه و امیدوار چرا طلاق نمیگیره

نمیتونه

من خودم بارها مچ بابامو گرفتم

ازش متنفرشدم

اینکه  الان هیچ کاری نمیکنه بیشتر باعث تنفرم میشه

در هر صورت باید تحت نطر روانپزشک درمان بشن اینجوری خیلی خطرناکه، ممکنه کارهای خطرناک‌تری انجام بده& ...

داروی افسردگی براش شروع کردم خودم

وگرنه حتی حاضر نیس بیاد بریم پیش روانپزشک

یه روز میگف احساس میکنم حیوون خونگیم

عرضه هیچ کاری ندارم به دردهیچی نمیخورم شماهامیاید مث حیوون خونگی بهم محبت میکنیدبعد میرید دنبال کاراتون

گفت قرص ولی مشخص شد تریاک یوده تریاک خورده بود به مقدارخیلی زیاد

چقدر سخت

تجربه خودکشی نزدیکانودارم خیلی سخته