2777
2789
عنوان

ملاقات همسرم در کمپ اعتیاد؟

1700 بازدید | 9 پست

سلام..همسرم مصرف شیشه داشت و خیلی تخریب مالی داشت...همه جارو آتیش زد و منم مجبور شدم کمپ ۳ تا ۶ ماه زیر نظر نیرو انتظامی بفرستم...سه روزه رفته و امروز زنگ زد گفت برام وسایل و اینا بیار..راهشم دوره نمی‌دونم اصلا اجازه ملاقات میدن...کسی تجربه ای داره؟؟کمپ سمت رودهن هست

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

خودشم راضی بود بره؟! دلم سوخت 

ایشالا زودتر سلامتی شونو به دست بیارن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تا دو هفته حتی نمیزارن تلفنی صحبت کنه ملاقات که هیچی

چرا‌؟ خب با خونواده شون صحبت کنن حال روحیشون بهتر میشه که

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا‌؟ خب با خونواده شون صحبت کنن حال روحیشون بهتر میشه که

نمیشه تا دوهفته میگن وسوسه میشن بیان بیرون این طوری براشون بهتره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

فقط زود بيرون نيارينش! دادش منم اعتياد به شيشه داشت و ٣ ماه كمپ موند و دوباره برگشت كمه كمش بايد شش ماهي بمونه تا تثبيت بشه، مدير كمپ به ما كفته بود ولي مادرم احساسي شده بود و گفت ديگه كافي هست. اوايل تا دو سه هفته اجازه ملاقات ندادند

به هیچ وجه تا اتمام دوره اول نه باهاش صحبت کنید نه برید ملاقات عجیبه که اصلا اجازه دادن زنگ بزنه. م ...

منم تعجب کردم چون نمیزارن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خودشم راضی بود بره؟! دلم سوخت  ایشالا زودتر سلامتی شونو به دست بیارن

نمیرفت کمپ من درخواست دادم

تراس خونرو آتیش زد و همه جاش سوخت و پسرم هم نزدیک بود بسوزه..خودش امروز زنگ زد گفت بیاین برام پماد سوختگی و سیگار بیار