2777
2789

من بهش چند بار با دو شماره مختلف خودم زنگ زدم بدون این که هیچ بوقی بخوره بعد 20 ثانیه اینا قطع میشد و هیچی نمی گفت 

بعد نیم ساعت اینا دوستم زنگ زد گرفت و بلافاصله به من پیام داد که کار میکنم 

بعضیا گفتن بلاکت کرده بود 

وقتی زنگ بزنی و چیزی نگه و بوقی نزنه و قطع شه ینی بلاک بودی؟

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
اگر بوق بخوره بعد مشغول بشه یعنی بلاکی 

نه هیچ بوقی نمی‌خورد و هیچ چی هم نمیگف فقط قطع میشد

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
اگ بزنه مشغول و بوق نخوره ینی بلاکی

نه مشغول نزد 

اگ بزنه مشغول و بوق نخوره ینی بلاکی

چه جوری مشغول بزنه ولی بوق نخوره؟

میشه مگه؟؟

پارادوکس گفتیا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بوق نخوره یعنی تو آنتن نداری 

من آنتن داشتم فقط وقتی به اون زنگ میزدم اینجوری میشد

الانم زنگ بزنی همونجوره؟ یا خوب شده

نه الان خوب شده