2777
2789
عنوان

خواهشا همفکری کنید در مورد خونه

459 بازدید | 34 پست

ما خونمونو فروختیم و باید اخر تیر تحویل بدیم و خونه جدید هم کلیدشو قرار بود هفته اینده بدن و حالا زنگ زدن خیلی ریلکس که ۱۵ مرداد بیاید بگیرید 

حالا به نظرتون این ۱۵ روز چکار کنیم 

یک عالم اساس دارم یه سریشو شوهرم میبره دفترش 

یه اتاق خونه مامانم هم‌پرکنیم 

خودمون چکار کنیم به هیچ عنوان دلم‌نمیخواد نه خونه مامانم بریم نه خونه مادرشوهرم چون میترسم ۱۵ مرداد بشه ۱۵ شهریور 

خیلی استرس دارم به نظرتون چکار کنم اساس رو و بعد خودمون؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اون طرف فشار بیار که خونه رو سر موعد قرارداد خالی کنه

اثاث رو ببرید همونجا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

وای چه شرایط سختی، چرا طرف دبه کرده؟ مگه قولنامه ننوشتین؟ خودش باید یه فکری کنه نه شما

خیلییی ..خونه پیش خرید هست و فقط تو قراردادمون هست بابت تاخیر خسارت بده همین 

الان خسارت بدردمون نمیخوره بدبختی 

موندم واقعا چکار کنیم

خونه خودمون اماده نیست ..پیش خرید کردیم پدرمونو دراوردن 

خب بساز و بفروش ها زبون باز هستند  بگید تماس بگیره با بنگاه دار یا صاحب خونتون براتون وقت بخره چون شما هم طبق قول ایشون  قول داده بودید

خدایا توروخدا😓 

میتونین به اون طرفتون بگید با صاحب خونتون تماس بگیره و وقت بگیره یا خالی کنه هر طور شده

خونه پیش خریدی پیمانکار نمیاد زنگ بزنه که 

اصلا ما رومون نمیشه وقت بگیربم 

اونکه خریده بنده خدا زن و شوهر عروسیشون نزدیک 

اونا گناه دارن میخوان جهاز بچینن 

خیلییی ..خونه پیش خرید هست و فقط تو قراردادمون هست بابت تاخیر خسارت بده همین  الان خسارت بدردم ...

چرا خسارت بدردتون میخوره میتونین فعلا یه سوییت اجاره کنین، هزینه ی کارگر و اسباب کشی و اجاره رو حداقل خسارت بگیرین، همیشه از خرید واحد پیش خرید به خاطر بدقولیاشون میترسم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
چرا خسارت بدردتون میخوره میتونین فعلا یه سوییت اجاره کنین، هزینه ی کارگر و اسباب کشی و اجاره رو حداق ...

بحث مالیش نیست اخه 

بحث اینه دمارمون درمیاد چندبار اساس کشی ..خودمون چکار کنیم این وسط 😭

گوش نمیده شوهرم ....پیش خرید نباید میکردیم ..