2777
2789

دگ خسته شدم هرروز دعوا هرچی هم میشه زود ب خانواده من زنگ میزنه بیاین دخترتونو ببرین.شوهرم شغلش دامداریه تو کوه میمونه تودوهفته ی بار خونه میمونه باخانوادش هم ی حیاط میشینیم به همه چیمون دخالت میکنن.پریروز خونه موند چن روز پیش من رفتم ازمایش دادم حدودا ۲ میلیون شد  خلاصه ازمایشودادم اومد اینجایین بقیشو بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته من باخانوادم رفتم ازمایش بدم  چن روز قبل.پریروز ک خونه موند دیدم ب مادرش میگه پول نموند ک دگ ۲ میلیون هم داده ازمایشش مادرشم گف چ خبره مگه چ ازمایشیه من شنیدم گف ناراحت شدم تصمیم گرفته بود دگ حرفامونو ب خانوادش نگه دیدم باز گف

خوب

مادرش پتو داد گف این اتاق بخواب ی شب میمونه خونه مثلا نمیزاره پیش من بخوابه میگه بچه سرصدا میکنه اینجا بخواب مارو ازهم دیگمون جدا میکنه.خلاصه رف اتاق دگ خوابید صباومد گف صبحانه بده منم دادم خورد گف چرا قیافه گرفتی گفتم ن نگرفتم گف نمیخای برو خونه بابات 

مادرش پتو داد گف این اتاق بخواب ی شب میمونه خونه مثلا نمیزاره پیش من بخوابه میگه بچه سرصدا میکنه این ...

چه پررو رو بهش دادی پررو شده 

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.