2777
2789

هفته پیش با همسرم سر خانوادش بحثمون شد چون مرتب توقع مالی دارند بعد من مادرم فوت کردند و بعد دو سال میخواییم برای پدرم زن بگیریم 

بعد صبح پدرم زنگ زد و عصر خواهرم ، تا اومدم تلفن خواهرما جواب بدم تلفن قطع شد خودم شمارشا گرفتم البته با تلفن خونه زنگ زدم خونه اونا شوهرم اومد عصبانی که این ماه سی تومن پول تلفن دادم و فلان اینم بگم اصلا خسیس نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد منم کلی مشکل از خانوادم سرم ریخته بود همسرمم مخالف زن گرفتن پدرم بود و اعصابم خورد بود تلفنا قطع کردم خواهرم هی زنگ زد رو گوشی خودم خواهرم و .....بالاخره جواب دادم و کلی پشت همسرم بد حرف زدم و .....

دعوامون بالا گرفت و فرداش همسرم تقاضای طلاق داد کلا ادمیه سریع تصمیم میگیره و عملی میکنه سابقه خیانت و کتک و دعوا هم داره اخلاقشم اینجوریه یه روز خوبه دو روز عصبیه حالا به نظرتون مثل ۱۵ سال قبل پافشاری کنم یا طلاق بگیرم و برم؟؟ 

دعوامون بالا گرفت و فرداش همسرم تقاضای طلاق داد کلا ادمیه سریع تصمیم میگیره و عملی میکنه سابقه خیانت ...

این موضوعی نیست دیگران تصمیم بگیرن.

شما یه زندگی ۱۵ ساله رو تو دو خط نوشتی

خوبی هتا و بدی ها رو بنویس

امتیاز بده و بعد تصمیم بگید

یکی بگه طلاق شما ممکنه بعدا پشیمون شی

یا بالعکس 

فقط به این فکر گن ارزش شما چیه 

این زندگی مشترک لیاقت شما ست؟

با ایشون بودن چه مزیتی داره که تنهایی نداره؟

خوب فکر کن

بدون حس قربانی بودن و مظلوم نمایی

این موضوعی نیست دیگران تصمیم بگیرن. شما یه زندگی ۱۵ ساله رو تو دو خط نوشتی خوبی هتا و بدی ها رو بن ...

عزیزم خوبیهاشا میگم بدیهاشم میگم شما قضاوت کن 

خونه و ماشین بهم داده معتاد نیست دنبال کار هست اگر به حرفش گوش بدم زندگیم خوبه اما کلا باید از همه خواسته های خودم بگذرم ،پدر فوق العاده خوبیه 

بدیهاش زندگی مشترک براش تعریف نشده میگه هر چی من بگم ، به شدت وابسته پدر و مادرشه هر چی توهین و بی احترامی ازشون ببینه بازم براش مهم نیس حاضره همه چیزشا بده که رضایت اونا را داشته باشه و منشا همه اختلافات ما از همین وابستگی افراطیش به پدر و مادرش بوده و هست!!! به گفته خودش علاقه ای بهم نداره مانع اشتغالم شد اصلا رو حرفاش و قولاش نمیمونه ،    

عزیزم خوبیهاشا میگم بدیهاشم میگم شما قضاوت کن  خونه و ماشین بهم داده معتاد نیست دنبال کار هست ...

جدی میپرسی؟

شما رو دوست نداره

خیانت کرده

چطوری بگه شما رو نمیخواد

شما میتونی باز سرکار بری؟ درآمد داشته باشی؟

هزینه خودت و فرزندت بدی؟

جدی میپرسی؟ شما رو دوست نداره خیانت کرده چطوری بگه شما رو نمیخواد شما میتونی باز سرکار بری؟ درآم ...

عزیزم همسرم بیماره چند تا مشاور هم تایید کردند بعضی وقتا هم میگه عاشقتم و فلان ، همه کاراش از سر ندونم کاریه تصمیمای یه دفعه ای میگیره بعد پشیمون میشه البته وقتی که خیلی دیر شده و تا الانم سر این تصمیمات یه دفعه ایش خیلی ضرر کرده  باید دارو مصرف کنه دلم به خال دخترم میسوزه که میشه بچه طلاق وگرنه میتونم برم سر کار اما دخترم 😢😢

جدی میپرسی؟ شما رو دوست نداره خیانت کرده چطوری بگه شما رو نمیخواد شما میتونی باز سرکار بری؟ درآم ...

به خدا درمونده شدم من بیسواد نیستم ارشد مهندسی مکانیک دارم بالاخره میتونم یه کاری پیدا کنم اما هر چی اون بیشتر میگه دوستت ندارم من بیشتر میشکنم 😢 به خدا از نظر ظاهری ازش سرم حانوادم همه تحصیل کرده هستند پدر و مادر اون بیسوادند، از نظر مالی ما شرایط خانوادگیمون خیلی بهتره اونا هیچی ندارن فقط به ظاهر زندگیشون رسیدند وگرنه مالی نزدیک صفرند هر چی دارند صرف تجملات گرایی و ... میشه برا همین همیشه خدا دستشون جلوی شوهرم درازه ، شوهرم مدیر یه اداره دولتی بود اما به خاطر همین حس تنوع طلبیش استعفا داد و ازون شهر منتقل شد شهر محل تولد من به خدا قسم من مخالف بودم اما الان بهونشا گذاشته که اگر تو با خانوادم ساخته بودی من استعفا نمیدادم در حالی که من هیچ کاری به خانوادش نداشتم مادرش انتظار داشت من مثل زنای پنجاه سال پیش هی سفره بندازم و اینا را دعوت کنم یا مهمون داشت برم کمکش یا هر جا میریم اونا هم ببریم بهم خیلی بی احترامیا جلوی جاری دیگم کرد چون اون فامیلشون بود من غریبه بودم و خلاصه خیلی اذیتم میکردند اما شوهرم میگه باید تحمل میکردی تا من استعفا ندم!!! 

ببین به خدا قسم خودمم نمیدونم چه اصراری دارم تو این زندگی بمونم وقتی نیست حالم بهتره اما نگران اینده ام هستم بدون اون ، نگران دخترم، نگران حرف مردم ، با بودنش هم همش در حال دعوا هستیم واقعا نمیدونم چه طور دل بکنم چه کار کنم کاش خدا راهی جلو پام میگذاشت 

ببین به خدا قسم خودمم نمیدونم چه اصراری دارم تو این زندگی بمونم وقتی نیست حالم بهتره اما نگران اینده ...

دختر گلم خوب حتما شما خودت لایق خیانت و چیزهایی که خودت گفتی میدونی

ادامه بده به زندگیت

پس چرا ناراحتی

شما با تله های زندگی آشنایی داری؟!

این وابستگی شما یکی از اون تله هاس

کتاب جفری یانگ رو حتما بخون به نام زندکی خود رو از نو بیافرینید

دختر گلم خوب حتما شما خودت لایق خیانت و چیزهایی که خودت گفتی میدونی ادامه بده به زندگیت پس چرا نار ...

ممنون بابت کتاب خوبی که معرفی کردید حتما میگیرم مطالعه میکنم 

عزیزم من سه تا نامه پزشکی قانونی دارم با استناد به اونا میتونم حضانت دخترما بگیرم یا نه؟