2777
2789

@southpaw  

جریان تاپیکتون چی بود؟

هر جا برید کامنت اولم نبودم یعنی افم😂👌"جایی نظر دادم لطفا دخالت نکنید"

خانمشون بهشون خیانت کردن با پسر عموشون

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گزارش زدن داشتیم مبخوندیم انقد قطره چکونی نوشته بود آه خلاصه شو میگفتی بعد سوالات جواب می‌دادی جزیات میگفتی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

من اون قسمت بودم که پیام های پسر عمو و زنشو دید 

یکی ادامه شو تعریف کنه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
اولش وداشتم میخوندم ترکید چی شده بود

کامل نخوندم خودم  حوصله ام نکشید 

اما اون آقا   مهریه سنگین و شرایط سخت خونواده همسرش  رو قبول کرده بود تو روی پدر و مادرش وایستاده  بود 

خونواده همسرش هم همه طلاق براشون عادی بود و حتی دوس پس.ر داشتن با شوهر

ک نمیدونم استارتر 

بعد از دوماه  از عقد پدر استارتر فوت کرد  و  پسرعموی استارتر   با خانمشون خیانت کرده  ولی  استارتر  فک کنم به کسی چیزی نگفت الانم یه دختر ۴ ساله داره  که  تموم زندگیشه  زنشم طلاق نداده

و پسرعمویش  ازدواج کرد بچه دوسال  داشت و  تصادف کرد و مرد  

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
من اون قسمت بودم که پیام های پسر عمو و زنشو دید  یکی ادامه شو تعریف کنه

نوشتم بیا بخون