نزدیک 20تا خلاصه کتاب رو خوندم ولی از هیچ کتابی خوشم نیومده... اخرین کتابی که خوندم و خوشم اومد کیمیاگر بود... بیشتر کتابا یا تخیلیه یاعاشقانسـ.. منم ازین جور کتابا که الان مد شده دوس ندارم
میشه کتاب بهم معرفی کنین که تخیلی و عاشقانه نباشه کتاب زرد هم نباشه... لطفااا:»»»
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام .من هم کتاب های رمان و عاشقانه رو دوست ندارم ولی کتاب من پیش از تو ،اثر جوجو مویز رو خیلی دوست داشتم .یه رمان انگلیسی پرفروش و معروفه که فیلمش رو هم ساختن .
کتابای واقعگرایانه میخوای؟ آثار آلبا دسس پدس رو بخون. از ویرجینیا وولف بخون، جین آستن، آثار نویسندههای روس یا حتی از نویسندههای ایرانی خودمون مثل غزاله علیزاده، گلی ترقی، شهرنوش پارسیپور، احمد محمود، شهریار مندنیپور، اسماعیل فصیح، صادق چوبک و...
ای بسا آنکس که نمیداند خود را چگونه راه ببرد و مدعی در راه بردن دیگران است. « فاوست_ گوته»