2777
2789
عنوان

کیا بچشون سندروم دان ریسک بالا بود ولی سالمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2919 بازدید | 24 پست
خودم نه ولی چند نفرو دیدم که اینطوری بودن ولی تو سلفری گفتن سالمه ولی حتما همه ازمایش هارو برو منم ...

چشم حتما میرم  انشالله که سالم باشه 🥺، انشالله که بچه های شماهم سالم سلامت باشن🤲

اخه چرا عزیزم؟ میدونم خیلی استرس داره و خیلی سخته برای یک مادر، ولی سعی کنین منطقی نگاه کنین فکرکنین ...

ممنون از دلداریتون ولی من اگه بچم مریضم باشه سقطش نمیکنم برای همینه که خیلی نگرانم و از خدا میخوام تو این سن کم منو پاسوز نکنه چون نه توان سقط دارم نه توان اینکه بچه مریض داشته باشم 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خداراشکر که بچت سالم بوده عزیزم  حتما انجام میدم فقط خدا کنه که مشکلی نباشه

یادم شبی که از مطب دکتر برگشتم تا خود صبح خودم و شوهرم نخوابیدیم بخدا و کلی گریه کردیم اما من بیشتر شوهرم و خواهرم و مامانم هی میگفتن برو حتما ازمایش بده اما من یه لحطه دلسرد شده بودم گفتم چه فایده  انگار  همه چی تمام شده میدونستم  ولی همون صبح زود رفتیم و ازمایش دادم با کلی استرس   بعد حدودا دو هفته جوابش اومد 

از ازمایشگاه بهم زنگ زدن گفتن خانم جواب ازمایشت اومده بیاید تحویل بگیرید خلاصه من  گفتم خانم میشه لطفا جواب بهم بگید بچه سالم یا نه گفت مبارک بله سالم و دختر اون شب بهترین خبر شنیدم  و انگار یه باری از دوشم برداشتن راحت شدم 

انشالا  این حال خوب تو هم تجربه کنی 

مرسی که با تاپیکت منو به یاد اون روز انداختی تا بیشتر قدر داشته هام  بدونم  امیدوارم دلت شاد میشه بسپار به خدا 

ممنون از دلداریتون ولی من اگه بچم مریضم باشه سقطش نمیکنم برای همینه که خیلی نگرانم و از خدا میخوام ت ...

انشاالله به حق سه ساله امام حسین سالمه، یه چله زیارت عاشورا بردار و امام حسینو به حضرت علی اصغرش و حضرت رقیه اش قسم بده مطمعن باش معجزه میکنن برات و دلت اروم میشه…

راستی چرا گفتی خدایی نکرده اگه یک درصد بیمار باشه سقط نمیکنی؟ بخاطر بچه یا عوارض سقط؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
یادم شبی که از مطب دکتر برگشتم تا خود صبح خودم و شوهرم نخوابیدیم بخدا و کلی گریه کردیم اما من بیشتر ...

واقعا خوشحالم که ادم هایی مثل شما پیدا میشن که در شرایط سخت به ادم دلداری میدن و منم دقیقا حال شما رو دارم از وقتی شنیدم فقط گریه میکنم جالبیش اینه که من بجز شوهرم هیچکسیو ندارم که باهاش درد دل کنم نه مادری نه خواهری بگذریم ولی امیدوارم که همه بچه هاتون سالم و تن درست باشن تروخدا برا منم دعا کن سالم باشه  ، خوشحالم که جواب ازمایشت خوب امده ❤️

انشاالله به حق سه ساله امام حسین سالمه، یه چله زیارت عاشورا بردار و امام حسینو به حضرت علی اصغرش و ح ...

چشم حتما اینکارو میکنم انشالله به حق امام حسین که سالمه ، برای سقط واقعا من نمیتونم خون یک بچه بیگناه را به گردن خودم بندازم اگه اینجوری باشه باید تموم معلولین را بکشن که 

چشم حتما اینکارو میکنم انشالله به حق امام حسین که سالمه ، برای سقط واقعا من نمیتونم خون یک بچه بیگنا ...

انشاالله سالمه لطفا به چیزای منفی فکرنکنین و زودتر پیگیر شین که خیالتون راحت شه 🌱

درسته ولی خب برای اون بچه هم خیلی عذاب اوره…💔

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
واقعا خوشحالم که ادم هایی مثل شما پیدا میشن که در شرایط سخت به ادم دلداری میدن و منم دقیقا حال شما ر ...

مرسی شما لطف داری 

زودی برو آزمایشت بده خب بعد که ازمایشت دادی یه کم اروم تر میشی بعدش برو خودت مشغول یه چیزی کن  تا جوابت بیاد  انشالا خبر خوش میای بهم میدی یادت نره ها 😍