2777
2789

سلام خسته نباشید من ۱۷ سالمه سه ماهه حاملم توی غربالگری اول ان تی شده بود ۲ و ۳۳ ولی ازمایش  ان تی که دادم احتمال سندروم دان دادن 🥺 من و شوهرم اصلا فامیل نیستیم شوهرم ۲۷ سالشه و توی خانواده عمه اش سندروم دان داشتن 😢بنظرتون ربطی داره به ما ؟

دکترم گف برو سلفری خیلی نگرانم یک چشمم اشکه اون یکی خون چیکار کنم ؟

لطفا تجربیاتتونو بگید اگه موردی هست 😭😭 عددشم فک کنم ۱ به ۶۸ زده بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیری کن عزیزم حتمااااااااااااا

هرجی زودتر

فرزند سندروم داون واقعا هم برای خودتون هم برای اون بچه عذاب اوره… حتما پیگیری کنین زودتر

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
اخی مامان کوچولو هستی.تاپیکای من هس،من علاوه بر ریسک سونو رودهای بچه مو سفید نشون داد و احتمال سندرو ...

واقعا خداراشکر که بچت سالمه کاش بچه منم سالم باشه توروخدا دعا کنید خیلی میترسم😭😭 

سلام من  عین شرایط الان تون سر بارداری تجربه کردم 

عدد ان تی م بالا بود و دکتر سلفری خواست ازم منم رفتم و انجام دادم و خدا رو شکر مشکلی نداشت این آزمایش و بعدش با خیال راحت بارداریم طی شد  و بچه ام سالم به دنیا اومد  انشالا نی نی شما هم سالم بیاد تو بغل تون فقط حتما این آزمایش انجام بدید 

خودم نه ولی چند نفرو دیدم که اینطوری بودن ولی تو سلفری گفتن سالمه

ولی حتما همه ازمایش هارو برو

منم فامیل درجه یک شوهرم سندرومع. همه ازمایش و سونو هارو رفتم

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

سلام من  عین شرایط الان تون سر بارداری تجربه کردم  عدد ان تی م بالا بود و دکتر سلفری خواس ...

واقعا خداراشکر که بچت سالم بوده عزیزم 

حتما انجام میدم فقط خدا کنه که مشکلی نباشه 

خدا از دهنت بشنوه انشالله که بچه منم سالمه 🤲

ایشاله که سالمه. ولی این ازمایش یه خوبی داره اینکه جنسیت بچه معلوم میشه🥰

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

خیلی سخته احساس میکنم پیر شدم از وقتی فهمیدم 

اخه چرا عزیزم؟ میدونم خیلی استرس داره و خیلی سخته برای یک مادر، ولی سعی کنین منطقی نگاه کنین فکرکنین اگه یه درصد این بچه خدایی نکرده داونی باشه و سقطش کنین نهایتا به بچه دیگه به دنیا میارین سالم

میدونین چرا انیجوری میگم

ما تو اطرافیانمون یه بچه داونی هست الان ۱۲ سالش ایناس دختره، نمیدونین هروقت میبینمش هم خودش عذاب میکشه هم خانوادش، دلم خیلی میسوزه براش، واسه همین بهتون میگم لطفا غصه نخورین، میدونم سخته هاااااا، ولی چون مادر هستین برای این میگم شاید بچتون سالم باشه انشاالله و الکی به بچه هم استرس منتقل کردین با حال ناراحتتون🥺🥺🥺

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
واقعا خداراشکر که بچت سالم بوده عزیزم  حتما انجام میدم فقط خدا کنه که مشکلی نباشه

بله  برو یه آزمایشگاه معتبر و پیشرفته درسته هزینه اش بالا ولی  خیالت راحت میکنه با جوابش