2777
2789

من خیلی حیوونا رو دوست دارم ، هرجا برم موجودی باشه چشمم به اونه

مهندسی می خونم ۲۲ سالمه و درحال خوندن کارشناسی ام.

خوابگاهی ام و تو خوابگاه با یک گربه ای بازی می کنم رو پام می خوابه و خلاصه خیلی دوستش دارم خیلی .

خیلی بهش وابسته شدم اونم خیلی دوستم داره ، همه جا ببینم دنبالم میاد.استخونی چیزی هم داشته باشم براش می برم.

به مامانم زنگ زدم که میشه ببرمش دامپزشکی نگهش دارم.مامان کلی دعوام کرد که تو خلی ، به جای اینکه درست بخونی دنبال گربه ای منم گریه ام گرفت گفت برو گریه کن منم به حال بچه های کم عقلم گریه کنم ، گفت فلانی بچه اش پزشکی قبول شده اون یکی یک چیز دیگه فلانی می خواد کنکور بده بچه دختر خالم تیزهوشانی

خیلی حالم بد شد.

چیکار کنم خب علاقه دارم به حیوونا ارتباط عمیق باهاشون می گیرم چیکار کنم خب ، من که تو خوابگاه سعی می کنم اصلا گریه نکنم نشستم گریه کردن آروم ، حالا چشمام قرمزه بیرون اتاقم قرمزی چشم هام بره ، برم تو اتاق

راستشو بخوای نخوندم کامل ولی اول بگم که اتفاقا تو آدمی!دومن من خودمم تقریبا شبیه توعم گربه میبینم باهاش حرف میزنم سلام میدم بهش نه واسه جن و اینا کلا هر موجودی به خاطرشون گیاه خوار شدم و خودم هیچ حیوونی رو دیگه نمیکشم حتی پشه! و کسی هم که میکشه واقعا ناراحت میشم و دعواش میکنم نه بزن بزنا ولی میگم نکش و خیلی کلرااا😂😂

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساساتتون رو تحت کنترل داشته باشین نزارین شما رو به بیراهه ببرن حیوانات دوست داشتنی هستن ولی کار شما افراطی گری هست 

به هر چیزی به اندازه ارزشش دل ببندین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

اوههه  ما هم گربه تو حیاطمون داریم 

چهارتا بچشو  بعد از دوهفته امروز آورده تو انباری خونمون من خیلی گربه دوست دارم ولی میترسم بیماری داشته باشن

دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️

خل نیستی ولی شاید تنهایی و نیاز به محبت بیشتری داره بعصی حیووناتم که ازخدا خواسته میچسبن به ادم بدتر وابسته تر میکنن ادمو  از مامانت دلخور نباش احتمالا اون متفاوت فکر میکنه و میگه وقتتو برای حیوونا هدر نده واینکه حیوونات بیرون ممکنه الوده باشن زیاد نزدیکشون نشو و سعی کن بین ادما دوستای خوبی پیدا کنی 

سلام عزیزم  ببین تو به زیست شناسی و در آخر رشته هایی که به دام پزشکی اینا ختم میشن علاقه داری 

من جات بودم  وارد این حیطه میشدم  تو میتونی با این علاقه یه شرکت دانش‌بنیان راه اندازی کنی 

درسته ولی خیلی دوست دارمش می دونم ، فقط دلم به این خوشه

نباید اینقدر لجام گسیخته باشه 

کنترل کن خودتو 

ما هم دوست داریم ولی متعادل و معمولی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد