2777
2789
عنوان

نهایی زبان

185 بازدید | 16 پست

برا فردا آمادگی کاملی ندارم نشستم فقط فیلم نگاه کردم عین منگلا که فقط گرامر یاد داد فکرش نمیکردم اینقدر بدیخت شم چیکار کنم تا صبح حداقل تجدید نشم نتیجه بهتری بگیرم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین از اول بخون کلمه به کمه معنی کن امتحان مگه۷ونیم نیست ۷ تو باید سر جلسه باشی قشنگ میتونی تو این بازه زمانی خودتو بکشی بالا استرسو ناامیدیتو بزار کنار چون باعث میشه هیچی نفهمی

به این فکر کن خیلیا الان تو شرایط تو هستن چون زبانشون ضعیفه تو از این فرصت استفاده کن ناامیدنشو بشین تا میتونی بخون

من عصری تازه شروع کردم به خوندن الان درس سه ام

من 7ونیم شدم ترمیم برداشتم اماده نیستممم برای فردا نمیرم

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

از فیلما گرامرت اوکی شد؟  لغات بخون فقط و لیسنیگای کتابو یدور بگوش

بهتر شدش فول نشدم بازم ولی خب خیلی کمکم کرد کمی خیالم راحته

لغات خیلی زیادن استرس میگیرم نمیفهممشون 🥺🥺😭