2777
2789

سلام سوالاتتون رو در رابطه با تغذیه یا ورزش بپرسید در حد امکان جواب میدم ، فقط خواهشا وقتی میپرسید اطلاعات کافیو بدید که بشه جواب داد مثلا نگید چجوری چاق بشم؟ یا چرا لاغر نمیشم ، اینا خیلی کلیه و نمیشه جواب خاصی داد بدون بررسی کامل😅(من کارشناس تربیت بدنی و مربی و محقق در زمینه فیزیولوژی و تغذیه هستم). 

با وزن ۷۰ قد ۱۷۰ چطوری تو سه ماهه تابستون ۶ کیلو کم کنم؟ با چه ورزشی ترجیحا بدون رژیم سنگین

اگر جدا از ورزش کردن فعالیت خاصی نمیکنید( مثلا فعالیت خانه داری سنگین یا شغل سنگین که نیازمند حرکت کردن زیاد باشه) میتونید ی رژیم ۱۶۰۰ کالری در روز داشته باشید و برای ورزش کردن هم توصیه خاصی نیستش هر ورزشی که ضربان قلبو ببره بالا و شما میتونید انجام بدید اوکیه مثلا دویدن ، نرمش در خانه ، دوچرخه سواری - شنا . هفته ای ۲_۳جلسه کافیه. برای رژیمم میتونید از نرم افزارای کالری شمار استفادع کنید مثل کرفس و مانکن ، در ضمن پروتیین و فیبر رژیمتون بیشتر باشه بهتره💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم نرم افزار   اطلاعاتش  دقیق تره؟

همشون خوبن ولی شما بهتره مواد اولیه غذارو وزن کنید و اونارو تک تک وارد کنید ( اینو برای مواردی انواع خورشت ها یا غذاهای دیگه مثل الویه و پلو های مخلوط که میزان روغن یا گوشتشون کمو زیاد میشه و تو همه رسپی ها یکی نیست میگم)

اگر جدا از ورزش کردن فعالیت خاصی نمیکنید( مثلا فعالیت خانه داری سنگین یا شغل سنگین که نیازمند حرکت ک ...

خیلی ممنون از توضیحاتتون 🌸🙏

انشالله حتما انجامش میدم💪

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی