2777
2789
عنوان

میشه یکی جوابمو بده💔

64 بازدید | 9 پست

اونجایی ک زیرش خط کشیدم پایینش چرا شدع منفی دو

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 
سه منهای پنج میشه منفی دو دیگه

چرا بقیش شده مثبت 

یعنی چون پنج بزرگتره شدع این؟

کاربر قدیمی هستم🌊🪄برامـ مهمـ نیستـ ڪـہ بهتر از تـو وجود داشتـہ باشـہ یا نـہ مهمـ اینـہ ڪـہ هیچـڪـے تـو نمیشـہ!:)🐥🍂️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بقیش شده مثبت  یعنی چون پنج بزرگتره شدع این؟

ببین تو بقیش یه عدد بزرگتر منهای یه عدد کوچکتر شده که جوابش مثبته ولی تو این یکی یه عدد کوچیکتر منهای یه عدد بزگتر شده که جوابش منفی میشه.

شاید فردا به همون چیزی که منتظرشی برسی ((:🩵🩷
چرا بقیش شده مثبت  یعنی چون پنج بزرگتره شدع این؟

۳ منهای ۵ شده و علامت منفی میشه

بقیه اعداد بزرگترن

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
ببین تو بقیش یه عدد بزرگتر منهای یه عدد کوچکتر شده که جوابش مثبته ولی تو این یکی یه عدد کوچیکتر منها ...

ببخشید یه سوال شما از این معادله خط در فضا r3

سردر میارین ؟

اره چن سالته؟

۱۹

یه سوال دیگه تو ضرب منفی بزرگتر میشه 

میشه تو ریاضی بهم کمک کنی

۱۹ یه سوال دیگه تو ضرب منفی بزرگتر میشه  میشه تو ریاضی بهم کمک کنی

تو ضرب منفی بستگی داره . ینی اگ عدد مثبت هرچی بزرگتر باشه تو یه عدد منفی ضرب شه عدده یه عدده منفی بزرگه که چیزی ک باید توجه کنی اینه ک یه عدد منفی هرچی گنده تره کوچیک تره چون منفیه پشتش .

شاید فردا به همون چیزی که منتظرشی برسی ((:🩵🩷