2777
2789

✔️ مواد غذايی با بوی ناراحت كننده را حذف کند.

✔️ حجم كمتری از غذا در هر وعده مصرف کند.

✔️ تعداد كل وعده های غذايی روزانه را افزایش دهد حتی تا ميزان هر 2 ساعت يكبار ( 4 تا 5 وعده )

✔️ بيسكويت و نان خشک قبل از برخواستن از خواب بخورد.

✔️ویتامین B6 بخورد.(تحت نظر پزشک)

✔️ زنجبیل بخورد یا آن را بو کند.

✔️ از مصرف غذاهای چرب و حجیم خودداری کند.

✔️ غذا را خوب بجود.

✔️ از مصرف مايعات زياد همراه غذا پرهیز کند.

✔️ از نی برای نوشيدن مايعات استفاده کند.

✔️ از هورت کشيدن مايعات پرهیز کند.

✔️ کاکائو، نوشابه، ترشیجات، قهوه، شکلات، ادویه به میزان کم مصرف و یا حذف کند .

✔️ مصرف نخود، لوبیا و ماش را محدود کند.

✔️جویدن آدامس بعد از غذا و خوردن یک قاشق مربا بعد از غذا توصیه می شود چون باعث کاهش سوزش معده می شود.

✔️ ترجیحاً از مایعات و غذای سرد به جای گرم استفاده کند.

✔️ طولانی مدت گرسنه نباشد.

⁣⁣‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣‌‌‌‌‌‌

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید
کاش برای درمان قطططعععیییی تلخی دهانم راه حل داشتین

حتما باید ابتدا علت یابی بشه بی‌شتر از نظر صفرا و کلیه و سپس معده چک کنید

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما باید ابتدا علت یابی بشه بی‌شتر از نظر صفرا و کلیه و سپس معده چک کنید

چطوری خب؟ دکترها فقط میگن طبیعیه، هیچکی نمدونه من چه عذاااابی میکشم

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
چطوری خب؟ دکترها فقط میگن طبیعیه، هیچکی نمدونه من چه عذاااابی میکشم

عزیزم اینا رو انجام بده

آزمایش خون:

Bun

Cr

Ast

Alt

آزمایش مدفوع

تا حالا دارو استفاده کردی؟!

عزیزم اینا رو انجام بده آزمایش خون: Bun Cr Ast Alt آزمایش مدفوع تا حالا دارو استفاده کردی؟!

خب سرخود که نمتونم برم آزمایشگاه اینا رو بگم انجام بده واسم

چه دارویی عزیزم؟؟

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
خب سرخود که نمتونم برم آزمایشگاه اینا رو بگم انجام بده واسم چه دارویی عزیزم؟؟

هر نوع دارویی جهت درمان مشکلتون....بله میتونید برید فقط آزاد حساب میشه براتون.بنده ماما هستم و با ازمایشگاه های شهر خودمون فقط قرارداد دارم وگرنه براتون مینوشتم

هر نوع دارویی جهت درمان مشکلتون....بله میتونید برید فقط آزاد حساب میشه براتون.بنده ماما هستم و با از ...

خیلی ممنون. نه هیچ دارویی در این رابطه مصرف نکردم. اصلا دکترها این مشکل منو حساب نمیکنن، فقط میگن طبیعیه و مایعات بخور... منم میخورم مخصوصا میوه زیاد میخورم. ولی فایده نداشته. الان یک ماه شایدم بیشتر که اینطوریم. الان پونزده هفته رو تموم کردم

خیلی ممنون. نه هیچ دارویی در این رابطه مصرف نکردم. اصلا دکترها این مشکل منو حساب نمیکنن، فقط میگن طب ...

نفرمودید ابتدا که باردار هستید....شما سعی کنید صبحانه مناسبت میل کنید بسیار موثر هست....پزشکان درست میگن طبیعیه. بخاطر تغییر هورمون ها هم هست

نفرمودید ابتدا که باردار هستید....شما سعی کنید صبحانه مناسبت میل کنید بسیار موثر هست....پزشکان درست ...

صبحانه مناسب مثلا چی؟؟؟ متأسفانه خلط گلو هم دارم. خیلی اذیتم..😭😭

نفرمودید ابتدا که باردار هستید....شما سعی کنید صبحانه مناسبت میل کنید بسیار موثر هست....پزشکان درست ...

تا کی ادامه داره؟؟ خسته شدم😔😔

داروی قطعی نداره تو بارداری؟

صبحانه مناسب مثلا چی؟؟؟ متأسفانه خلط گلو هم دارم. خیلی اذیتم..😭😭

اب نمک البته کم نمک اپل صبح قرقره کن.بالشت زیر سرت رو بلندتر کن

تا کی ادامه داره؟؟ خسته شدم😔😔

تا اواسط بارداری

داروی قطعی نداره تو بارداری؟

ماست خیلی خوبه برای صبحانه