2777
2789
عنوان

شوهرم داره شب با دوستاش میره بیرون

326 بازدید | 20 پست

من وسواس فکری خیانت دارم بعد شوهرم داره بعد از چندوقت با دوستاش امشب میره کافه که موسیقی زنده ام پخش میکنن خیلی شلوغ میشه اینم بگم که جمعشون کاملا مردونس ولی از وقتی فهمیدم اعصابم بهم ریخته نمیتونمم بگم نرو اونوقت میگه توبهم اعتماد نداری چیکارکنمممم دوس ندارم بره بدون من توروخدا بیایید یه چی بهم بگید که فکرهای الکی نکنم بتونم خودمو کنترل کنم زهرمارش نکنم امشبو خانم های متاهل یا دخترخانوم های با سیاست بیایید راهکاربدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا شوهرت اطمینانیه توم یه فیلمی رمانی چیزی دانلود کن خوراکی و اینا بچین برا خودت یه شبو تنهایی خوش بگذرون عزیزم بفهمه حساسی بیشتر کارشو تکرار میکنه اگ بدونه توم خوش گذرونی و تنهاییتو دوس داره اون بیشتر میخاد بیاد تو حریم تو 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

بیخیال. تا خودش نخواد نمیتونی ب زور وفادار و متعهدش کنی.اذیت نمیشی اینجوری؟ مگ میشه عین این زندانبان ...

خیلی هم خودمو هم اونو اذیت میکنم ولی واقعا دست خودم نیس یکی از دوستاشم که قراره باهاشون امشب بره از اون مردهای عوضیه بیشتر بخاطر اون حساس شدم