2777
2789

منو خواهر شوهرم لباس فروشی داریم من چون بچم کوچیکه دیر به دیر میام مغازه ،امروز من بعنوان فروشنده اونجا بودم،یه آقاهه با خانومش اومد ازین خانومایی که روسریشونو کلیپس میزنن که موهاشون پیدا نباشه ولی انقد مانتوشون تنگ بوووود که جذب چسبیده بود تنش.

روسری و کفشش نارنجی بود مانتو شلوارش سبز چمنی.

عینک دودیشم در نیاورد اصلا.

مرده هرچیو نشون میداد که برداره زنه میگف زشته،آشغاله،بدردنخوره،حالم بهم خورد.

ینی عقده و کینه از کجاش درمیومد؟

یا داشت با مرده لجبازی میکرد یا کلا مریض بود،هرچی بود خیلی بهم برخورد که انقدرررر بلند حرف میزد.

ما تمام کارهامون برند h&m هستیم، ترک و باکیفیت و متنوع.

به قدری ناراحت شدم مغازرو بستم اومدم خونه.

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

اون خوشش نمیومد 

ربطی به بد بودن جنسای شما نداره ک 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم خجالت میکشم وقتی از لباس خوشم نیاد تو مغازه بگم زشته بخاطر فروشنده😅

خب بذار بدونه جنسش خوب نیست که بره جنس خوب بیاره 😂😂 

من اگه خوشم نیاد از اجناسش ، و فروشنده اصرار به خرید داشته باشه ، 

میگم کِی بار جدید میارید ؟ 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اون خوشش نمیومد  ربطی به بد بودن جنسای شما نداره ک

آدم خوشش نمیاد یه نگاه می‌کنه می‌ره،دائم با صدای بلند از کلمات نامربوط استفاده کنی چه دلیلی داره آخه؟

نگو خز و بخیل بگو اون خانومه که مانتو تنگ با روسری نارنجی..

واقعا با خودم میگفتم آدمی که تونسته به همچین ترکیب رنگی برسه،با چه حقی با صدای بلند اونم بین بقیه مشتریا باید اونجوری بد بگه؟

واقعا با خودم میگفتم آدمی که تونسته به همچین ترکیب رنگی برسه،با چه حقی با صدای بلند اونم بین بقیه مش ...

بابا ولش کن مطمئنی از دهه هشتاد با ماشین زمان به اینجا نرسیده؟ اون اگه سلیقه داشت و جنس خوبو از بد تشخیص میداد اون وضع لباسش نبود

اصالت لر 🌬
آدم خوشش نمیاد یه نگاه می‌کنه می‌ره،دائم با صدای بلند از کلمات نامربوط استفاده کنی چه دلیلی داره آخه ...

فروشندگی همینه دیگه 

هزار مدل ادم میان داخل مغازه 

شما گفت بده خوب نیست با ملایمت اگر دلیلی داشتی بگو 

و اگر نخواستن بدرقه شون کن برن 

مشتری های دیگه ام خوش رفتاری  رو میبینن و دلایل شمارو میشنون و دیگه کاری به حرفای اون طرف ندارن

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
خب بذار بدونه جنسش خوب نیست که بره جنس خوب بیاره 😂😂  من اگه خوشم نیاد از اجناسش ، و فروشنده ...

عزیزم فروشنده خودش عقل و هوش داره،ینی متوجه نمیشه جنسش بده مشتری حتما باید جلوی بقیه صداشو بالا ببره بگه چقد زشتن؟ چقد مفتضحن؟

یه سرچ از h&m بکنید شما،طرحای متنوع هست و کیفیت عالی

من اصلا آدمی نیستم بره از گردن مشتری آویزون بشم چون مغازه خودمه،اون مشتریم که شما می‌بینید میچسبه به آدم صاحبکارش ازش میخواد وگرنه کیه که دوست داشته باشه دائم از سمت مشتریان ایگنور بشه؟

وای منم خجالت میکشم وقتی از لباس خوشم نیاد تو مغازه بگم زشته بخاطر فروشنده😅

من خودمم بخدا همینم،چون خودم مغازه دارم درک میکنم ملتو،خوشت اومد بخر،بدت اومد نخر