2777
2789

ببخشید شده تا حالا پاتون خواب بره بعد بلند بشین انگار میخواین بخورین زمین بعد که خواب رفتگی پاتون رفع شد احساس بی حسی تو پاهاتون بکنین یه جوری که انگار حس و جون راه رفتن نداشته باشین

نامزدم اینجوری شده هنوز احساس بی حسی میکنه تو پاهاش حال وایسادن رو پاهاش نداره بعد ۱ ساعت😭

دکتر   

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علت های زیادی میتونه داشته باشه مثلا کم خونی 

توکل بر خدا شما بدترین حالت ممکن رو درنظر نگیر دکتر مراجعه کنید انشالله که چیز حاد یا پیچیده ای نیست تا مراجعه به دکتر اینترنت رو هم نخونید 

من خودم مقداری از این علائم رو داشتم و علت کم خونی بوده

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
ممنونم ازتون ایشالله که چیزی نباشه

انشالله  

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....