2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خاطره دارم ک قلبم میخواست از شدت ترس از دهنم بیاد بیرون 

ولی حوصله ام نمیشه بگم

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....

اولین خاطره آهنگایی بود که واسم میفرستادن هنوزم میفرستن 

آهنگ گل مریم رضا بهرام اولینش بود 

چون خجالتی بودن و هستن تو ابراز علاقه واسم خاطره شد 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

هفته اول نامزدیمون از دانشگاه که برگشتم سوار ماشین شدم سلام علیک کرد بعد پیاده شد از صندوق عقب یه پاندای بزرگ گرفته بود گفت میدونم عاشق پاندایی برات گرفتم. خیلی خوشال شدم هنوزم یادم میوفته ذوق میکنم

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

اولین باری ک دیدمش اینقد خجالت میکشیدم حتی نمیتونستم تو صورتش نگاکنم😅 همش باناخونام بازی میکردم

برام رانی خرید از خجالت نتونستم کامل بخورمش نصفه انداختمش😅

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اولین باری ک دیدمش اینقد خجالت میکشیدم حتی نمیتونستم تو صورتش نگاکنم😅 همش باناخونام بازی میکردم بر ...

دقیقاا مثل ما غذا خریدیم نخوردیم 

بستنی خریدیم دوباره نخوردیم 

اون روز هر چی میگرفتیم از گلومون پایین نمیرفت فقط مینداختیم بره😂😂😂

دختر خالش بهش گفته بود اون ینی من عاشقشم و اومد ازم پرسید گف واقعا عاشقم شدی منم گفتم نه در حد دوستیم و اینا بعدش پرسیدم اگه میگفتم اره چی اگه میگفتم نه چی بعدش گف اگه میگفتی اره میگفتم غلط نکن و اگه میگفتی نه که هیچی 

بعد یه چن دیقه گذشت بهم اعتراف کرد که عاشقم شده و میترسیده اعتراف کنه منم اعتراف کردم همون موقع بهش 

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨