2777
2789
عنوان

خسته شدم از دعوا های دوساله

326 بازدید | 20 پست

سلام دخترا من اولین باره اینجا پیام میدم

و فقط برای این اومدم که کمکم کنید خسته شدم

اول بگم من ۱۷ سالمه دوساله نامزدم

از هفته دوم عقد مون با همسرم دعوا هامون شروع شد

اول که من خیلی حساس بودم الانم اون خیلی ازم سرد شده

بار ها قول دادم درست شم نشد

دیشب دیگه خیلی دعوا بدی کردیم تا حدی که گفت درد و بلای جاری ام بخوره تو سر من تورو به خودا کمکم کنید دارم دق میکنم

چرا جاری اومد وسط؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشگلتون چیه ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

میدونی اوایل که عقد کرده بودیم این جاری من همش از شوهرش بد میگفت و هی میگفت خانواده همسرم بد هستن شوهرت اله بله

ولی من به حرف هاش گوش نمی‌دادم و نمیذاشتم از شوهرم حرف بزنه

تا حدی که این میومد همش از شوهرش حرف می‌زد که باهام بده واسم هیچی نمیخره دوستم نداره و ....

ولی من اومدم با تمام سادگی بهش یاد دادم با شوهرش چطور حرف بزنه و اون الان شوهرش رو سمت خودش کشیده و شده عزیزدل همه منم دوساله روز به روز دارم شوهرم رو دور و دورتر می‌کنم

هر دعوایی میشه من باید برم منت کشی

مادرم همش پشت همسرم

میگه همش مقصر تویی 

من همسرم رو دوست دارم ولی اون خیلی بهم بی احترامی میکنه

من رو این قضیه خیلی به شدت حساسم گفتم همم کشتیم پیش جاری ها پیش هیچکی نگو ابرو منو نبر من حساسم اونم خدایی چیزی نگفته ولی الان دوسه باره کم کم پیش خانوادش میگه بعدشم همش از جاریم میگه

مشگلتون چیه ؟؟

همسرم خیلی فوش میده

دیشب باهم رفتیم من اصلاح انجام دادم‌اومدم بعدش منو گذاشت خونه رفت گفت میرم بیرون کار دارم

رفت تا ساعت ۱۰ شب زنگ زد گفت میام کولر تون رو میذارم آخه بابام و داداشم نیستن رفتن شهر دیگه کار بکنن

مامان امم عمل کرده نمیتونه پاشه

منم گفتم باشه بیا پاشدم واسش شام درست کردم چای گذاشتم خودمو مرتب کردم مادرم بهش گفت برام پول بریز یه شماره حساب میدم اونم قبول کرد بعدش پشت گوشی به من فوش میده حیوان و بد مدل

اینا به کنار اومد خونمون نه باهام حرف زد فقط فوش منم جوابشو دادم 

اونم گفت بلایی به سرت بیارم با هفت جدت به گوه خوردن بیفتی

همسرم خیلی فوش میده دیشب باهم رفتیم من اصلاح انجام دادم‌اومدم بعدش منو گذاشت خونه رفت گفت میرم بیرو ...

بعدش پاشد رفت خونشون پیام داده دیگه آدم حسابت نمیکنم

از زنداداشم یاد بگیر ببین چطور هست مثل اون شو منم گفتم من اینم نه اوت میشم میخای منو اینجوری بخواه دیگه هیچی نگفتیم 

خانوما بهم بگید چیکار کنم یعنی اینجا گسی نیست جواب منو بده من آدمی هستم که از مامانم بگذره به هیچ عنوان به گسی نمیگم با همسرم دعوامون شده اینجا گفتم 

همسرم خیلی فوش میده دیشب باهم رفتیم من اصلاح انجام دادم‌اومدم بعدش منو گذاشت خونه رفت گفت میرم بیرو ...

مامانت به همسرت گفت برآن پول بریز تو کارت ، بعد همسرت بهت فحش داد؟ برای چی بهت فحش داد؟ 

کلا سر چه چیزهایی بددهنی میکنه؟

یه چیزی هست که همه ش داره با جاریت مقایسه میکنه . شاید بهش نشون دادی روش حساسی