2777
2789

سلام و وقتتون بخیر خانمای خوشگل

من ۱ساله نامزد کردم اونم اجباری اومدم به پسر عمه ام که خیلی خیلی افاده ای و جو گیر هستن خیلی اعتماد به سقف دارن وضعشون هم نسبت به این همه اعتماد بنفس خیلی ضعیفه درواقع دختر دایی و پسرعمه هستیم ک نامزد کردم باهاش خودمم۱۶سالمه💔خانما مادر شوهرم شبیه ببخشید فیله ولی اونقدر انتظار داره که از من نگم براتون هی بهم میگه باید تو عروسی پدرت طلا بده دوتا النگو بده یدونه نیم ست بده بعدش عروسی رو به بهترین شکل ممکن برگذار کنه انگار پدر من برادر این نیست یجوری رفتار میکنه دیروز رفتیم عروسی یکی از اقوام اونا هم نگم براتون که خیلی پولدارن هم پسره پولداره و هم دختره الان میگه توهم مثل دختره باش درحالی که خودشون در حد ببخشیدا گوه اون پسره و اینا نیستن

خواهش میکنم ازتون بهم کمک کنین دلم داره میترکه شوهرمم ک اهله گشت و گذاره اصلا بهم وقت نمیذاره خانوادمم انگا فروختن منو به اینا اصلا هیچکس پشتم نیست هووف😓😭

چه پرو مگه عروسی و خانواده دختر میگیره 😐

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب ابلهان خاموشیست بزاربگه 

ی بارم بهش بگو ب برادرت بگو حرفی اگ هست!!! بعدم مگه وضع مارو‌ندیدین ! 

دیگه هم جوابشو‌نده 

نامزدت چند سالشه؟! 

مامانت پشتت نیست جدا بشی؟ سنت خیلی کمه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چه پرو مگه عروسی و خانواده دختر میگیره 😐

نمیدونم کلا از اون. موقعی رفتیم به عروسی اون اقوامشون که خیلی خلی پولدارن میگه توهم باید مثل اونا باشی درحالی که خودشون یک هزارم اونا نیستن دلم خونه بخدا 

:) دلم برات خونه،اخه این سن و ازدواج،هوف عزیزم چرا اجبارت کردن؟ درس میخونی؟

پدرم منو تو خونه اش اضافه میدید واسه همین یروزی دعوامون شد سر درس خوندن نمیزاشت برم مدرسه منم یهو. خیلی عصبی شده بودم زده بود از بینیم و دهنم پاره شده بود بلند شدم و با چاقو دوتا از پشتش زدک بعد اون ماجرا منو به پسر عمه ام داد

اره میخونم ولی اگه نمیخوندم از اون بهتر بود با منت گذاری های عمه ام لعنت به پدرم😓😓

جواب ابلهان خاموشیست بزاربگه  ی بارم بهش بگو ب برادرت بگو حرفی اگ هست!!! بعدم مگه وضع مارو‌ندی ...

نه مادرم هست نه پدر عوضی ام کلا انگار من یتیمم هیچکی پیشم نیست غریبه غریبم دلم برای حال و روز خودم میسوزه وقتی هم سن و سالام رو میبینم دلم خون میشه، انگار هوایی شده بعد اون عروسی هی بهم تیکه میندازه

پدرم منو تو خونه اش اضافه میدید واسه همین یروزی دعوامون شد سر درس خوندن نمیزاشت برم مدرسه منم یهو. خ ...

:))

خیلی خیلی گناه داری عزیزم 

امیدوارم حالت خوب بشه و بلکه از این وضعیت در بیاری 

فقط چندتا چیز مهم و یادت باشه 

هیچ وقت درستو ول نکن

بخون و برو دانشگاه نزار جلوتو بگیرن 

چون نجاتت میده

و یه چیز مهم اینکه اصلا و ابدا و تحت هیچ شرایطی حامله نشو که بتونی بعدا جدا شی:)

:)) خیلی خیلی گناه داری عزیزم  امیدوارم حالت خوب بشه و بلکه از این وضعیت در بیاری  فقط ...

بخدا من قصد زندگی کردن رو دارم همه ی اون اتفاقا رو میخوام پاک کنم یه صفحه جدید  باز کنم ولی نمیزارن همرو. به سرم میکوبن همیشه ببخشید اندام اینو و اونو به سرم میکوبن ثروت اینو اونو، پدر و مادر اینو اونو خستممم خیلی خستم دلم مرگ میخواد درسم رو هم میخونم ولی نمیزارن روحیه ام رو میکشن عح خستم

تهدیدت کنند مگه مهمه؟۱۶ سالته درستو میخونی پیشرفت میکنی!!  

با کمک کی طلاق بگیرم پدری ک تاحالا پدری نکرده؟ مادری ک مث سگ از پدرم میترسه؟  با کمک کی مگه اگه طلاق بگیرم اونا منو نمیکشن؟