2777
2789
عنوان

قرض لباس و وسایل

82 بازدید | 6 پست

سلام یه دوستی دارم خیلی با هم خوبیم  یعنی فک میکردم خوبیم 

الان ک فک میکنم یودنش برام استرس زا هست 

یه کفش دارم کلا دو سه بار پوشیدمش هر دفه میخاد بره جای خاص میاد میگه کفشتو ببرم منم نمیدونم تو رودروایسی میگم باشه ولی واقعا اذیتم دوست ندارم وسایلم بدم کسی 

چجوری بگم که ناراحت نشه و البته متوجه هم بشه؟

امروزم میاد ببره قراره بیاد 😓😓

ایندفه که قول دادی سری بعد بگو خودم لازم دارم میخام برم جایی چن بار که اینجوری بگی متوجه میشه

اهوم نه میخام کلا بگم از وسیله قرض دادن خوشم نمیاد 

اخه کار ضایعی هم هست خدایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهوم نه میخام کلا بگم از وسیله قرض دادن خوشم نمیاد  اخه کار ضایعی هم هست خدایی

وا مگه عصر حجره که لباس و وسایل قرض بگیره؟خب خودش بخره 

اصلا درست نیست مخصوصا کفش که پاها باهم فرق دارن خراب میشه به مرور

بهونه بیار امروزو بگو مهمونی دعوت شدی الان باید بری و کفشتو لازم داری

بعدشم تو حرفات غیر مستقیم بگو حساسیت دارم دوس ندارم قرض بدم بعدش بدنم جوش میزنه و حساسیت میزنه و ازین حرفا 

وا مگه عصر حجره که لباس و وسایل قرض بگیره؟خب خودش بخره  اصلا درست نیست مخصوصا کفش که پاها باهم ...

والا چی بگم کیفهمم همین طوری برد چند بار بعد ک حوب نیود دیگه خرید این دفه دادمش 

اما گفتم تو حرفام خیلی مواظب کفشم باش باورت میشه گفت چقدر پررویی به شوخیا با این ک مال خودمه نمیدونم خسلی رو دادم 

چجوری میشه کمتر صمیمی شد یا کم کم عوض شد ؟

میخام مستقیم یه بار بهش بگم راستش از این ک وسایلمو قرض بدم خوشم نمیاد الان این کفشمم دیده قشنگه فوری میگه میخام برم فلان جا میدی البته گفت فعلا تا اخر ماه کفش ندارم 

والا چی بگم کیفهمم همین طوری برد چند بار بعد ک حوب نیود دیگه خرید این دفه دادمش  اما گفتم تو ح ...

نمیدونم والا من اینجور دوستایی نداشتم 

سعی کن با کسی دوست شی که سایز لباس و‌کفشش باهات فرق کنه

والا چی بگم کیفهمم همین طوری برد چند بار بعد ک حوب نیود دیگه خرید این دفه دادمش  اما گفتم تو ح ...

آخه مگه میشه تو این وضعیت سخت آدم یه وسیله شخصی بخره و خودش استفاده نکنه؟

تازه طلبکار هم هست؟

وسیله میخری نشونش نده خب باهاش کمتر رفت و آمد کن