2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فك ميكنم اكثريت سنگين باشن و اشتها خيلي داشته باشن ، عروسمون تازه زايمان كرده دقيقا سنگين و پرخور شده بود كه حقم داشت ديگه ماه آخر ادم خيلي اذيته 

انشالله به سلامتي بچتون به دنيا بياد عزيزم 

همش انداخته توجامم دیگه بیحس شده بدنم بخام پاشمم سریع کمردرد شکم درد میاد سراغم مجبورم بیفتم  ...

عه الهی بگردم..بدترازمنی که..منم درازمیکشم میخوام پاشم لگنم خیلی دردمیگیره🥺

فك ميكنم اكثريت سنگين باشن و اشتها خيلي داشته باشن ، عروسمون تازه زايمان كرده دقيقا سنگين و پرخور شد ...

اره ماه اخر واقعا سخته 🤕😢 منم همیشه گشنمه..خدا بهش ببخشه بچشو

ان شاالله با سلامتی عزیزم منم یادمه خیلی خوابم میومد 

🤕 وای دیشب نتونستم درست بخابم از ۳ که خوابیدم تا صبح پنجاه بار این مهلو اون پهلو شدم.. تا ۱۲ خابیدم الان خوابم میاد

🤕 وای دیشب نتونستم درست بخابم از ۳ که خوابیدم تا صبح پنجاه بار این مهلو اون پهلو شدم.. تا ۱۲ خابیدم ...

من وقتی می‌خوام پهلو به پهلو بشم نمیتونم پایین شکمم درد میگیره شمام اینطوری هستین دکترم گفت طبیعیه

و خدایی که به شدت کافییییست.........
خب الان جارو کردی یکساعت استداحت کن کاراتو پشت هم انجام نده 

همه جای خونم به هم ریخته چند هفتست تمیز نکردم دارم افسرده میشم خونه رو میبینم  دردم دارم نمی‌دونم چیکار کنم 

شما ساکن نی نی بستی چیا گذاشتی

و خدایی که به شدت کافییییست.........
من وقتی می‌خوام پهلو به پهلو بشم نمیتونم پایین شکمم درد میگیره شمام اینطوری هستین دکترم گفت طبیعیه

اره عزیزم منم اروم این پهلو اون پهلو میشم استخونای لگنم و زیر شکمم دردمیگیره خب الان بچه وزنش بالای ۲ کیلوعه کیسع ابم وزنش جداست فشارمیاره

همه جای خونم به هم ریخته چند هفتست تمیز نکردم دارم افسرده میشم خونه رو میبینم  دردم دارم نمی‌دو ...

شهنوز نبستم خورده ریزامو نخریدم هنوز.. شوهرمم هی میگه وقت هست میخریم بچه دوممه..

شما ساکتو جم کردی؟ من چنتا لیست نگه داشتم که از روی اونا ببندن ساکمو..

کسی نیست بیاد یه کم خونتو تنیزکنه؟

من خوتم نسبتا تمیزه ولی مثلا حموم دسشوی جوهرنمکو اینا ب شوهرم گفتم بکنه..