2777
2789

بچه ۱۸ ماهم امروز موقع راه رفتن می لنگه.... خیلی ترسیدم. ممکنه از واکسن ۱۸ ماهگیش باشه که البته یک ماه پیش زدیم؟؟ کمممممک

خدای مهربونم، تویی خالق هستی ای مهربانترین مهربانان.

سلام ببخشید توی پستتون حرف ما مربوط می زنم اما مشکل من مثل مشکل سابق شماست من 4ماهه باردارم و زیاد رعایت نمی کردم الان 12روزه همش درد دارم کلی دکتر و بیمارستان رفتم هیچ کاری برام نمی کنن جنین و جفت مشکلی نداره فقط طول سرویکسم خیلی بالا نیست دکتر فقط میگه شیاف استراحت مایعات اما من بهتر نشدم مشکل روحی گرفتم شما چطور خوب شدی داغونم بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید توی پستتون حرف ما مربوط می زنم اما مشکل من مثل مشکل سابق شماست من 4ماهه باردارم و زیاد ر ...

من طول سرویکسم نرمال بود مشکل چیزای دیگه بود. خیلی رعایت کن و صبوری. چاره‌ای نیست. میگذره. فقط مراقب باش که بخیر بگذره. من یاد اون دوران میفتم گریه می کنم 

عزیزم اکه تاپیک و میبینی تو رو خدا جواب بده من دور سر جنینمو زده سه هفته جلو تر از سنش میخاستم ببینم ...

سلام جانم مشکل منم هست🥺اما زیاد تایپک خوندم همه گفتننی نی بدنیا اومده سالم سالم بوده همونم ماشاالله تپلی 

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
سلام عزیزمببخشید بهتون گفته بودن سر بچتون بزرگه الان خوبه؟واقعا بزرگ بود وقتی به دنیا اومد؟

سلام عزیزم. ببخشید من مدتی سر نزده بودم نی نی سایت. نه اصلا هم سرش بزرگ نبود. شاید شاید یه هوا. خیلی هم بچم سالمه و نرماله

عزیزم اکه تاپیک و میبینی تو رو خدا جواب بده من دور سر جنینمو زده سه هفته جلو تر از سنش میخاستم ببینم ...

سلام گلم. ببخشید منو.تاز۷ اومدم نی نی سایت.

آره خدا رو شکر بچم نرماله نرماله. هیچ مشکلی نداره. چقدر اونموقع غصه خوردم. شاید فقط یه هوا بزرگتر باشه، شایدم فقط من حساس شدم. بیرون خیلیا رو می بینم که سر بچشون از بچه منم بزرگتره و نرمالن

سلام عزیزم. ببخشید من مدتی سر نزده بودم نی نی سایت. نه اصلا هم سرش بزرگ نبود. شاید شاید یه هوا. خیلی ...

سلام عزیزم خداروشکر

بچه منم به دنیا اومد شکر خدا نرماله

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫