ریشه همه مشکلاتی که در زندگی بوجود میاد چند. چیز است اول عدم انتخاب صحیح همسر .. دو روحیه متفاوت دوم یکنپاخت شدن زندگی بدلیل درگیر کار و روزمرگی میشویم سوم دلخوش بودن به زندگی عامل مهمیه برای رسیدن به فردای بهتر و مهمتر از همه تنوع دادن به زندگی و تغییرات مداوم در زندگی اخلاف رفتار ظاهر و روابط جنسی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=342568615]از همه اینها مهمتره سلامتیه آدمی که سالم باشه تحت هر شرایطی میتونه شاد باشه. همه چی توی روابط زن و م ...[/QUOTسلامتی با شادابی بوجود میاد
[QUOTE=342568615]از همه اینها مهمتره سلامتیه آدمی که سالم باشه تحت هر شرایطی میتونه شاد باشه. همه چی ...
نه اینطور نیست یکسر به تاپیکهام بزنید ببینید جایی برای شادی میمونه. بیماری شادی را از ما گرفت. تا اخر عمرمون هم شاد باشیم چاره سرطان شادی نیست. لعنت بهش.