2777
2789

بچه ها دکتر برا من یه غربالگری نوشته یه سونو nt

حالا من نمیدونم اون غربالگری که نوشته ازمایشه؟

و اون سونو nt سونو هستش ؟

برا سونو nt سونوگرافی معمولی هم میشه رفت ؟یا جاهای خاص و باید وقت بگیری ؟ناشتاباید باشی؟

ببخشید زیاد سوال کردم نی نی اولمه تجربه ندارم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

غربالگری اول اسمش ان تی هست

شامل یه سونو و یه ازمایش که باید به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت از هم انجام بشه

اول سونو میدی بعد ازمایش

بله بعضی جاها انجام میدن برو جای معتبر 

قبلش نوبت بگیر

برای سونو باید پیاده روی کنی و چیز شیرین قبلش بخوری

برای ازمایش ترجیحا ۱۲ ساعت قبل چیز چرب نخور ولی ناشتا نیاز نیست باشی اما سبک باشه معدت

ازمایش خونه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غربالگری اول اسمش ان تی هست شامل یه سونو و یه ازمایش که باید به فاصله کمتر از ۲۴ ساعت از هم انجام ب ...

مرسی ازت عزیزم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه سونو داره غربالگری و یه ازمایش سونو هرجایی میشه رفت

ممنونم گلی

گلم این تاپیک پربازدید ک توش پست گذاشتی

شوهره سابقه یکی خودکشی کرده

من تاپیک اصلیو اومدم بخونم ترکید

لینم که مثلا فامیلش زده قفله

قضیه چیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

گلم این تاپیک پربازدید ک توش پست گذاشتیشوهره سابقه یکی خودکشی کردهمن تاپیک اصلیو اومدم بخونم ترکیدلی ...

یکی میگفت از ماه عسل با شوهره برگشته دیده هم خانواده خودش هم خانواده شوهر الانش جمعن و مثل اینکه شوهر سابقه خود کشی کرده شب عروسی این خانم و با مستی زده به ۱۸ چرخ تا خودشو بکشه 

بعد با یه لحن کاملا داستان گونه (عین رمانا) تعریف میکرد که همه پنهون میکردن و فلان اخرش من کنجکاوی کردم گفتن خانوادش میگن دکتر گفته تو بیا بالا سرش تا به هوش بیاد (بعد حرفشو عوض کرد که نه خانوادش میگن بیا دکتر نمیگه )

حالا اینارو همه رو با یه لحن رمان گونه از اونا که تو ۱۶ سالگی میخوندیم نوشته بود 

بعد تو تاپیکای قبلشم کلی تضاد و اینا پیدا کردن بچه ها و سرربه سرش گذاشتن و ....

خلاصه یکی دیگه یه ساعت بعد اومد تاپیک زد این فامیل دور ماست( من تازه فهمیدم فامیلمونه) قضاوتش نکنید و فلان راست میگه ...

بعد مشخص شد طرف هر جا اون یکی کاربر تاپیک میذاره این میاد میگه قضاوت نکنید اون شاید راست بگه (تو تاپیکش سابقه حمایت از همون کاربر داشت) گفت نه تصادفیه که من قبلانم حمایتش کردم نمیدونستم فامیلمونه !ملتم گفتن این همه تاپیک میزنن تو چرا همش از همون حمایت میکنی و کاربری دومش هستی 

خلاصه اینجوری !!!

یکی میگفت از ماه عسل با شوهره برگشته دیده هم خانواده خودش هم خانواده شوهر الانش جمعن و مثل اینکه شوه ...

ممنون گلم از توضیح کاملت❤️😍

حتما کاربری دومشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡