2777
2789

مبارکت باشه ...خوبه عزیزم 

چندماه اقدام بودی

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک ی سال  ممنونم  سونو قلب چندهفته باید برم؟

واسه اینکه خیالت راحت باشه بمون ۷ هفته تموم شه بعد 

عزیزم شما آندومتریوز بودی؟ 

منم ۶ ماه اقدامم باردار نشدم 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
مبارکت باشه ...خوبه عزیزم  چندماه اقدام بودی

امضاتونو خوندم

منم ماه پیش حرم امام رضا بودم

خیلی هم دلم شکسته بود 

الانم دکتر با سونو نگرانم کرده 

ان شالله ک همین ماه هدیتونو از خدا بگیرین 

انتظار کشیدن حتما نتیجه خوبی داره صبر داشته باشبن

امضاتونو خوندم منم ماه پیش حرم امام رضا بودم خیلی هم دلم شکسته بود  الانم دکتر با سونو نگران ...

چرا نگرانت کرده مشکلی بوده مگه؟

واسه اینکه خیالت راحت باشه بمون ۷ هفته تموم شه بعد  عزیزم شما آندومتریوز بودی؟  منم ۶ ما ...

نه تنبلی تخمدان خفیف

همسرمم ی کم مشکل داشتن

ولی خدا خواست و شد

با اینکه دکتر ب من گف امکان نداره طبیعی باردار بشی

خدا بخواد میشه شک نکن

نه تنبلی تخمدان خفیف همسرمم ی کم مشکل داشتن ولی خدا خواست و شد با اینکه دکتر ب من گف امکان نداره ...

خداروشکر دارو استفاده تکروی یعنی 

من اندومتریوز دوسانتی دارم سمت راستم😔

چرا نگرانت کرده مشکلی بوده مگه؟

شنبه رفتم سر خود اومد سونو واژینال گرفت فقط ی روز بعد موعدم بود گف ساک بارداریت جزئیه 

برو پنجشنبه بیا سونو بده

ولی نمیرم 

عجله کار شیطونه همون برا قلبش میرم 

برم باز میخاد واژینال بگیره میترسم ی مشکلی برا جنین پیش بیاد خدایی نکرده

سپردم ب خدا 

شنبه رفتم سر خود اومد سونو واژینال گرفت فقط ی روز بعد موعدم بود گف ساک بارداریت جزئیه  برو پنج ...

نه عزیزم الان خیلی زوده بمون کامل ساک و جنین دیده بشه الان چند هفته ای؟

اول ۸ هفته برو قلبش تشکلیل شده به امید خدا