2777
2789
عنوان

سونو واژینال دارم

190 بازدید | 19 پست

سلام 

عزیزای دلم میشه کمکم کنید ببینم سونو واژینال چیه دقیقا چ لزومی داره 

شرایط من الان اینکه شش ماهه اقدامم 

قبلش شش ماه پریود نشده بودم واسه این مشکل رفتم و اقدامم دکتر گفت تنبلی داری وزنمم بالاست  

واسه دومین بار ک رفتم امید داشتم بهتر شده باشه ولی دارو هارو بیشتر کرد 

گفتش ک روز یازدهم پریودت بیا سنو واژینال خیلی ترسیدم نمیدونم اصلا سنو واسه چیه چرا باید برم قرص لتروزل هم سه تا هفت پریودی خوردم گفته بود بهم 

دکتر میگه مشکل حادی نداری ولی قرصایی ک مصرف میکنم زده برای ناباروری 

قرص اوابوست رئوفولیک دوفامد متفورمین ویتامین  E 

فولیک اسید ویتامین  D  مکمل گلای وانس لتروزل مصرف میکنم 

واسه وزنم هر رژیمی بگید گرفتم نهاین دو کیلو کم کنم باز همونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیاش که ویتامینه برای ویتامینها خوشحال باشین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خیلیا بعد همین سونو واژینال باردار شدن.اگه لوله هات مسدود باشن‌با اون ماده ای که‌وارد میکنه مسیرشو ب ...

سونو واژینال با عکس رنگی فرق داره عزیزم. اینکه شما میگی عکس رنگیه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

نترس تنبلی که چیزی نیس من از مجردی تا الان دارم 

سونو واژینالم برا اینه دقیق ببینه داخل چ خبره دردو ایناهم نداره 

طبق نظر دکتر داروهاتو استفاده کن اینطوری زودتر نتیجه میگیری 

رژیمو ورزشو باهم داشته باش چون تنبلی تخمدان داری باید تحرک داشته باشی 

فعالیت و تحرک علائمو کم میکنه 

نترس تنبلی که چیزی نیس من از مجردی تا الان دارم  سونو واژینالم برا اینه دقیق ببینه داخل چ خبره ...

نمیدونم واقعا بهم ریختم 

هر ماه انتظار میکنم یهو پوچ میشه همش هر بارم میرم دکتر داروهارو بیشتر میکنه بیشتر میترسم حرف مردمم ک بماند 

نمیدونم واقعا بهم ریختم  هر ماه انتظار میکنم یهو پوچ میشه همش هر بارم میرم دکتر داروهارو بیشتر ...

عزیزم مگ چند وقته ازدواج کردی ؟

اصلا به کسی نگو در حال اقدامی 

من خودم به هیچ کس نگفتم هر وقتم میپرسن مبگم زوده وقتش نیست شرایطش نیس 

ولی درحال اقدامم 

وزنتو بیاری پایین خیلی کمک میکنه به کنترل تنبلی دیگ من چندساله تجربشو دارم 

عزیزم مگ چند وقته ازدواج کردی ؟ اصلا به کسی نگو در حال اقدامی  من خودم به هیچ کس نگفتم هر وقت ...

والا من شیش سال عقد بودم جلوگیری داشتم قرصم جتی نخورد تو این شیش سال ک بگم اون تاثیر داشته نها نصف ی خشاب قرص 

الانم شیش ماهه عروسی کردم شیش ماهم هست اقدام کردم چون میدونستم زمان بره 

ب کسی نگفتم ولی انقد فوضولن مگ راضی میشن میگن ماسکری خدا قهرش میاد چمیدونن از دل من