2777
2789
عنوان

خیانت و توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5513 بازدید | 31 پست

قسمت حق الله   که توبه واقعی بکنه   و پشیمانی و تکرار نکردن

یعنی سه شرط توبه واقعی  از نظر امام علی      خود خدا وعده داده میبخشه 

در مورد حق همسرش  من تو روایات خوندم   اگر اعتراف باعث بدتر شدن اوضاع بشه    باید تا میتونه  در حق اون طرف خوبی کنه و از طرفش صدقه و.... کار نیک بکنه     تا انشالله بخشوده بشه

بهرحال  نا امیدی  از رحمت خدا  و بخشایش   دام شیطان هست  برای تکرار گناه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بره پیش مشاور مذهبی  باید مجازاتش رو انجام بده خودشم خوب میدونه  توبه اش هم قبول ان ...

داستان زنی که زنا کرد و آمد پیش حضرت علی برای انجام حد و اعتراف کرد   بخونید

متوجه میشید    حرف شما   اشتباهه

تا شوهرش نبخشه خدا هم نمی بخشه 

خدا میبخشه ولی این زن حق الناس گردنشه

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
فقط تنها راه توبه هست. در حق شوهرش هم بسیار خوبی کند تا حق الناسی بر گردنش نباشه. 

شوهرسابق منم هروقت خ مهربونی میکرد دقت میکردم درحال خیانت بود منک راضی نیستم خوبی کردنشم بخوره تو سرش 

اون خانوم مجبور شده بود 

نه   چنین چیزی تو روایت نیست

در هرحال شیوه حضرت نشون میده   که    ایشون تمایل به جاری کردن حد جلو ملت نداشتن     گفتن برو توبه کن

اگر ما   کار رو به گناهکار سخت کنیم

ممکنه کلا   تر ک نکنه

بگه خوب من که بخشوده نمیشم   بزار ادامه بدم

بین خودشو خداش حلش کنه طبیعتا بخاطر این حق الناس نمیتونه مستقیم حلالیت بگیره ولی میتونه تو زمانهایی مثل شب قدری زیارتس ... بگه فلانی منو حلال کن شاید خواسته و ناخواسته کاری کرده باشم  که حقی به گردنم اومده ازته قلبت حلالم کن شاید فردایی نباشم و اون دنیا پام گیر باشه 

نه   چنین چیزی تو روایت نیست در هرحال شیوه حضرت نشون میده   که    ایشون تمایل ب ...

پس من داستان اشتباه خوندم ممنونم که اگاهم کردین ، بله خدا بخشندس اگه واقعا طرف پشیمون شده باشه میبخشه

داستان زنی که زنا کرد و آمد پیش حضرت علی برای انجام حد و اعتراف کرد   بخونید متوجه میشید  ...

امام علی وقتی دید اون مرد کفالت نگهداری بچه قبول کرد چهره خوشحالی نداشتن 

ولی چون زن چهاربار اقرار کرد واره ای جز اجرای احکام نداشت 

حتما بگو توبه کنه 

زنا گناه کبیره س،اون بخشش ک ب حدا مربوطه حتما میبخشه ولی حق ناس رو ن حتی خدا هم از حق ناس نمیگذره 

بعدم واقعا موندم چرا امار خیانت بین متاهلا انقد زیاد شده مگ معدرت میخام نهایتش ی رابطه جنسی نیس

من الان ۱۱ روزه از خیانت شوهرم مطلع شدم نااااابودم

با دو تا بچه ن میتونم برم ن بمونم

تا جایی که من میدونم اگر توبه قلبی و لسانی واقعی باشه و تصمیم به انجام ندادن گناه داشته باشه خدا میبخشه ان شاءالله 

درباره حلالیت هم میدونم که توبه یه مرحله جبران داره یعنی هر چیزی که برای همسرش از هر لحاظ جسمی، کلامی و روحی کم گذاشته باید جبران کنه.

و شنیدم اگر بدونه که با گفتن گناه آشوب به پا میشه بهتره برای اون شخص صدقه بذاره و به نیتش استغفار بگه، اعمال مستحبی از طرف همسرش انجام بده و امید داشته باشه که حق با این اعمال ادا بشه ان شاءالله 🤲

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹