2777
2789
عنوان

دوستم میگه دکتر خدا دوست هم شاید سهمیه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 42 پست
من چمیدونم دکتری ک اسم در کرده کارش خوبه دیگه حتما سهمییه غیر سهمیه ای نداره دیگه

خب وقتی طرف با سهمیه بره چطور میخاد درسا پاس کنه مهارت بگیره کارش راه بیوفته جز نمره مفته؟

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جا این حرفا درستونو بخونید. 

سهمیه هم تا حدی جلو میندازه ، هوش و‌نبوغ و تلاش مهمتره.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
با خدا دوست کاری ندارم نمیدونم کیه ولی این چه منطقیه ینفر بیسواد بره سر یکاری با جون چندین نفر بازی ...

اونی ک با سهمیه هم قبول میشه رتبه خوب بوده خواهرم دندانپزشکی میخونه سهمیه پنج درصد داشت رتبه ش بدون سهمیه ۳۰۰ بود با سهمیه ۹۰و خوردی 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱
سهمیه قدیما اصلا نبوده 

دقیقا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
خب وقتی طرف با سهمیه بره چطور میخاد درسا پاس کنه مهارت بگیره کارش راه بیوفته جز نمره مفته؟

بعضی سهمیه ایها باهوشن درس نخوندن میرن دانشگاه درس میخونن احتماله دیگه

وگرنه سهمیه ای خنگ ک نمیتونه عمومی شو توم کنه چ برسه تخصص اونم چششششم

اصلا اینا مهم نیس

مهم اینه که با اون سهمیه حق چن تا بچه عادی خورده شده

شما بگو یارو اصلا بشه پروفسور سمیعی

با اون سهمیه اش حق یه بچه ای که رتبه لب مرزی داشته رو خورده و با آیندش بازی کرده

هرچی هم غیر اینا بگن توجیهه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من دوستم خووش سهمیه داره.میگه فرقی بین پزشکی پرستاری نیست.و کسی که با سهمیه ۷۰ درصد بره دانشگاه فرقی با کسی که خودش بخونه بره نداره مهارت مهمه که این دو کدوم زرنگتر باشن کسبش کنن

اللهم عجل لولیک الفرج
جا این حرفا درستونو بخونید.  سهمیه هم تا حدی جلو میندازه ، هوش و‌نبوغ و تلاش مهمتره.

اره طرف زیست شیمی همه رو صفر زدع بچع شهیده شده پزشک کمی جلو افتاده فقط 😐

اللهم عجل لولیک الفرج
اونی ک با سهمیه هم قبول میشه رتبه خوب بوده خواهرم دندانپزشکی میخونه سهمیه پنج درصد داشت رتبه ش بدون ...

به هرحال میره تو دانشگاهی که حقش نیست

الان من خودم ارشد میخونم

یکی از دوستامون رتبه کشوریش به خواجه نصیر میخورد،ولی با سهمیه دراومد شریف

خواجه نصیرم دانشگاه بسیار خوبیه،منکرش نمیشم،ولی خب شریف کجا،خواجه نصیر کجا

و به خاطر شریف رفتن اون آقا یه دانشجوی خوب با رتبه لب مرزی کنار گذاشته شده از شریف

اونم شریفی که سر ارشدش تو رشته ما واقعا جنگه!

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه