2777
2789

من اوضام یه طوریه که خیلی رابطه هام شکست خوردم و این بینشون بهتره یکی از دوستام می‌گفت یک بار هم بزا با کسی باشی که دوستت داره

تازه دوهفته اش کات کردم و حالم خیلی خیلی بده 

آیا کسی که دوستم داشته باشه و من دوستش داشته باشم  برام پیش میاد ؟ ۱۹ سالمه 

من هیچوقت یه رابطه خوب و تجربه نکردم همیشه شکست خوردم و طرف عام واقعا خوب نبود 

کمبود اعتماد به نفس لطفا راهکاری میدونید بهم معرفی کنید ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من باهاش ادامه دادم اصلا هم دوسش ندارم فقط چون تنهام خودشم همیشه میگه تو منو دوست نداری

پس اون شوق و علاقه ای که با آدم مورد علاقه میتونی داشته باشی چی اون حس خوب منتظر چت بودن 

نه مگه طرف مقابلم بازیچه دست منه

من یه خصلتی دارم اگر از یکی(جنس مخالف)خوشم نیاد زور هم بزنم خوشم نمیاد نمیتونم قبولش کنم 

شما۱۹ سالته فکر میکنی دنیا به اخر رسیده فرد مورد نظرت پیدا نمیشه؟

چه خبرته این همه رابطه تو این سن کم؟؟؟؟!!!!!!به خودت اجازه نفس کشیدن بده مگه زندگی فقط پسر و دوستی ...

کاملا موافق این حرفتونم من از ۱۴ سالگی وارد بازار کار شدم

خواه نخواه بود کمبود محبت از سمت خانواده بود 

باور کردن حرفای دروغ بود 

و همشون تاثیر داشته 

کاملا موافق این حرفتونم من از ۱۴ سالگی وارد بازار کار شدم خواه نخواه بود کمبود محبت از سمت خانواده ...

متاسفم برای شرایطی که توش بزرگ شدی و مسبب رفتارته

اما عزیزم میبینی که این رابژه ها هم تهش پوچیه

از نظر من مدتی این موارد رو بریز دور ذهنت رو باز کن ببین کجای زندگی هستی.....چی میخوای و با خودت و زندگیت چند چندی

به حرف دوستات هم گوش نده

⁦♥️⁩

متاسفم برای شرایطی که توش بزرگ شدی و مسبب رفتارته اما عزیزم میبینی که این رابژه ها هم تهش پوچیه از ...

اما من خیلی تنهام خیلی نا امیدم برای این چیکار کنم 😔