2777
2789

دخترم نیمه اولی هست،بردم سنجش گفتن هوشش یمقدار کمتر از نرمال هست،پیش دبستانی هم رفته،نمدونم کلاس اول بفرستم یا بزارم سال بعد،کسی این مشکل داشته بچش؟ممنون میشم راهنمایی کنین

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

عزیزم خودت بهتر نسبت به دخترت اشنایی داری واقعا همین طوره؟ یا شاید خجالت کشیده نتونسته ارتباط برقرار کنه 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میپرسیدی مثلا کدوم سوالارو نتونست جواب بده؟

من جات باشم نمیفرستم مدرسه.

بزار یه سال بزرگتر بشه .مثلا زودتر بره مدرسه که چی بشه...

دوباره بره پیش دبستانی دخترخاله منم بسیار ادمای تحصیل کرده و پولداری هستن .ولی پارسال دخترش قرار بود بره پیش دبستانی دخترخالم نذاشت.گفت میخوام بچم یکسال هم بزرگ بشه...

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
عزیزم خودت بهتر نسبت به دخترت اشنایی داری واقعا همین طوره؟ یا شاید خجالت کشیده نتونسته ارتباط برقرار ...

دخترم دیر به حرف اومد،یه مقدار کند هست 

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
میترسم زده بشه از مدرسه،دو مرتبه بخاد کلاس اولی باشه

نه هیچ بچه ای زده نمیشه اینا همش حرفه من قبل مدرسه چیز زیادی به پسرم یاد ندادم که زده میشه پیش هم کرونا بود نرفت کلاس اول خیلی سختش بود