2777
2789
عنوان

لیزر

72 بازدید | 2 پست

بچه ها کسایی که با کندلا لیزر کردین درد داشتین؟

من جلسه دومم به حدی درد داشتم خیلی اذیت شدم واقعا دردش قابل تحمل نبود برام شما چی؟؟؟

از وقتی برآورده نشدی ...دیگر هیچوقت آرزو نکردم....💔 آرزویی دارم محال شاید نفس شما حق باشه اگر سر زدی به پروفایلم برام صلوات بفرست...شاید خدا کمکم کرد ..💔💔💔

کندلا خیلی دردناکه با اشنایدرپلاس لیزر کن عالیه بدون درده

هشت بهشت اصفهان یه کلینیک زیبایی میشناسم لیزرشون محشره

دستگاهشون به روز ترینه من با ۴ جلسه لیزر جواب گرفتم پوستمم روشن تر شد اصلا درد نداشتم موهامم ضخیم نشد

بهداشتشون،دقت اپراتورشون،نوبت دهیشون همه چیشون عالیه

شمارشونو میذارم ازشون مشاوره بگیرید

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

سلام عزیزم! در مورد درد لیزر با دستگاه کندلا جنتل پرو، بله، بعضی افراد تجربه درد دارن، ولی این درد برای همه به یک شکل نیست و می‌تونه بسته به آستانه درد هر فرد متفاوت باشه. بذار برات چند نکته بگم که ممکنه کمک کنه درد رو کاهش بدی:

تجربیات افراد:
نازنین، 28 ساله:

"جلسه اول لیزر با کندلا دردش قابل تحمل بود ولی جلسه دوم بیشتر درد داشتم. استفاده از کرم بی‌حس‌کننده قبل از جلسه خیلی کمکم کرد."
مریم، 34 ساله:

"برای من درد لیزر کندلا بیشتر شبیه سوزن‌های ریز بود. وقتی از سیستم خنک‌کننده استفاده کردن، درد خیلی کمتر شد."
نکات برای کاهش درد:
استفاده از کرم بی‌حس‌کننده:

قبل از جلسه لیزر، می‌تونی از کرم‌های بی‌حس‌کننده مثل لیدوکائین استفاده کنی. حتماً نیم ساعت تا یک ساعت قبل از جلسه، کرم رو روی ناحیه مورد نظر بمال و بعد از مدتی پاک کن.
سیستم خنک‌کننده:

دستگاه کندلا جنتل پرو دارای سیستم خنک‌کننده هست که به کاهش درد کمک می‌کنه. مطمئن شو که اپراتور از این سیستم به درستی استفاده کنه.
مسکن‌ها:

در صورتی که درد قابل تحمل نیست، می‌تونی قبل از جلسه از مسکن‌های معمولی مثل ایبوپروفن استفاده کنی، ولی حتماً با پزشکت مشورت کن.
آرامش و تنفس عمیق:

سعی کن هنگام لیزر آرامش داشته باشی و نفس‌های عمیق بکشی. این کار می‌تونه به کاهش استرس و درد کمک کنه.
مراجعه به متخصص:

حتماً به یک کلینیک معتبر و با تجربه مراجعه کن. تجربه و مهارت اپراتور می‌تونه تأثیر زیادی در کاهش درد داشته باشه.
نتیجه‌گیری:
درد لیزر با دستگاه کندلا جنتل پرو برای هر فردی متفاوت هست، ولی با استفاده از کرم‌های بی‌حس‌کننده، سیستم خنک‌کننده و روش‌های آرامش‌بخش می‌تونی درد رو کاهش بدی. اگر درد خیلی شدید بود، حتماً با پزشکت مشورت کن تا راهکارهای مناسبی بهت ارائه بده.

دوستدار شما ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.