2777
2789
وا مگه باید بنا بر چیزی بذاری. طبیعت بدنت همینه لازم نیست به کسی توضیح بدی که. جلوگیریت هم ربطی به ا ...

آخه میخوام برم گرمیجات دم کنم بخورم تا پریود بشم که توهم میزنم نکنه یه درصد حامله باشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میخوام برم گرمیجات دم کنم بخورم تا پریود بشم که توهم میزنم نکنه یه درصد حامله باشم  

دم کن بخور برات خوبه. ولی تو بالاخره یه چرخه ای داری دیگه. حالا ممکنه حدودی باشه یا 40 روزه باشه اصلا

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
دم کن بخور برات خوبه. ولی تو بالاخره یه چرخه ای داری دیگه. حالا ممکنه حدودی باشه یا 40 روزه باشه اصل ...

آره ولی هیچ وقت بخاطر عوارضش به حال خودش رها نمی کنم 

همیشه یا دارو گیاهی استفاده میکنم یا آمپول میزنم ماه پیش ۲۹روزه شدم  اگه کلا ول کنم شاید دو ماه یبار بشم 

آره ولی هیچ وقت بخاطر عوارضش به حال خودش رها نمی کنم   همیشه یا دارو گیاهی استفاده میکنم ...

ببین داری سخت میگیری. من 35 سالمه از 15 سالگی تاخیر پرید داشتم حدود بین 40 تا 50 روز. هیچ مشکلی هم ندارم فقط هورمون مردونه ام یکم بیشتر. موی زائد یا هرچیزی اصلا ندارم.

دکتر بعد از مدتها درمان بهم گفت تو اگه کلا پریود نشی خطرناکه ولی تو چرخه ات دیر به دیره نگرانی نداره. فقط تنبلی تخمدان و کیست و این چیزاتو مراقب باش نگیری! همین

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!