2777
2789
عنوان

حس ششمی قوی می طلبم

57 بازدید | 3 پست

امتحان نهایی و کنکور دارم چند شبه نخوابیدم یعنی صب تا شب درس خوندم برا امتحانا هرچی تلاش هم میکنم میام خونه جوابای نهایی رو چک میکنم میبینم نمره ام کمه واقعا دیگه نا امید شدم منی که از همه سر تر بودم الان اونایی که از من عقب بودن دارن از من جلو میزنن نمیدونم چی شده امسال انگار طلسم شدم نمیدونم تلاشام به ثمر میشینه یا نه  میخوام بهم بگی پزشکی امسال قبول میشم ؟؟

حس ششم سرگرمی هست فقط 

زیاد دل نبند

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

حس ششم سرگرمی هست فقط  زیاد دل نبند

بابا انگار طلسم شدم شاگرد اول کلاس الان میشه نفر آخری هرچی هم زور میزنم جلو نمیرم نمیدونم چم شده کنکور و نهایی رو خراب کردم فشار خانواده هم زیاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.