2777
2789

کاربر آیلین علی 

بهتره اول به شناخت خوبی برسید ما قوم لر داریم و ایل ترک قشقایی زاگرس نشین

هیچ جای معتبری اسمی به این نام وجود نداره

دوما که بهتره سعی کنید با تجربه شخصی خودتون وجه یک قوم رو خراب نکنید اینجا خیلیا با اقوام مختلف سر و کار نداشتن و کار شما دقیقا تفرقه افکنیه

سوما بهتره که درک کنیم هر انسانی شخصیت مستقلی داره و شخصیت هیچکس وابسته به قومش نیست پس بهتره آدما رو با معیار انسانیت بسنجید نه قومیت 

پی نوشت: نگید چرا حرص میخوری فلان اینجا سایت عمومی و کوچیک ترین چیزا ممکنه تاثیر گذار ترینا باشه برای یک فرد

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 
قشقای ترک فقط بختیاری لر

ترک ها طایفه های مختلف زیادی دارن

لرها ها ایل های مختلف زیادی دارن

خلاصه به قشقایی و بختیاری نیست 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من ک میگم بابام اینا همیشه میگن ما فارسیم معلم جغرافیامون اینجوری میگف🗿

بله قطعا شما درست میفرمایید 

من از شما هم عذر میخوام❤️🤍

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

والا من ک میگم بابام اینا همیشه میگن ما فارسیم معلم جغرافیامون اینجوری میگف🗿 بله قطعا شما درست میف ...

خواهش میکنم   

اوف

بذارید شفاف سازی کنیم یه بنده خدایی اومد پرسید کدوم شهرا خوبه دانشجو شیم مام اومدیم گفتیم تبریز خوبه امکانات فلان بهمان گفتن شنیدم با غیر تبریزی دوست نمیشن باز گفتیم نه دوست میشن چرا نباید ولی این اخلاقای خاص رو دارن مثلا دو تا ترک بهم برسن ترکی حرف میزنن و نمیتونن بخاطر نفر سوم که بلد نیست حرف نزنن و چیزای دیگه توهینیم نیست هر جا یه اخلاقی داره بعد یکی بخودش گرفت توهین توهین که کار کشیده به اینجا

اقا من یکی خودم اینجا زندگی میکنم ترکم عروس تبریزیم محل تولدم کلا ۴۰ دیقه فاصله داره با تبریز شما. لطفا بزرگش نکنید و توهین هم نکنید مرسی اه

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببین گلم ترک ها یه قوم هست تو چندین کشور هم وجود دارن 

بر اساس جغرافیا جدا شدن ، ما چیزی به اسم آذری نداریم اسم منطقه آذربایجان هست و برای تشخیص اینکه ترک کدوم کشور و ناحیه هستن میگن ترک آذری یا قشقایی 

الان به ترک چین میگن ترک اویغور ، به ترک همدان میگن ترک قشقایی 

پس اونایی که میگن ترک نداریم اونا ترک آذری هستن دو خط سواد هم ندارن 🙌🙂

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

لر در واقع لرهای لرستان هستن  بختیاری هم خودش یه قوم جداست ولی خودشون رو لر میدونن!

نه تمام لرها یکدسته بودن بسیار قدرتمند تا زمان صفویه و بعد از صفویه که برای ضعیف کردنشون تبعید شدن به مناطق مختلف کشور و اسم های  مختلفی گذاشتن لر فیلی لر کهگیلویه لر بویراحمد لر فارس لر بختیاری لر لرستان و لرهای چگنی و... وگرنه ما همه باهم خواهر برادریم و از یک ریشه هستیم ( تمام مردم ایران) 

اوف بذارید شفاف سازی کنیم یه بنده خدایی اومد پرسید کدوم شهرا خوبه دانشجو شیم مام اومدیم گفتیم تبریز ...

گل من اصلا بحث من این نبودیه اشتباه لفظی رو اصلاح کردم و در ادامه برا همه نوشتم که ما همه یه ریشه داریم و کار درستی نیست که بیان بگن فلان قوم بده